Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hledám službu přeposílání e-mailu na mobil zdarma.

Nemůžu na internetu nic vyhledat. Mám T-mobile ale jejich služba mi nevyhovuje (postman) kolikrát přijde upozornění i po 2 hodinach. Nemusel by být přeposílán;-) text, stačí když mi prijde zpráva že mám noví e-mail. Ale aby přišla rychle od přijetí mejlu a zdarma. Pokud o něčem víte tak napište, myslím že to zajímá více lidí. Děkuji předem za postřehy

Předmět Autor Datum
Zdarma ? NIC nie je zdarma. SMS zdarma pošle vlastník siete, nejakou formou to zaplatia to abonenti…
Joseph 30.07.2011 18:30
Joseph
Zrovna se vrtám v nastavení Postm@na. Je to děs, mě to nefunguje. Přeposílání už nefunguje tak jak t… poslední
TNT 17.09.2011 20:27
TNT

Zdarma ? NIC nie je zdarma.

SMS zdarma pošle vlastník siete, nejakou formou to zaplatia to abonenti alebo niekto kto má s operátorom exlusívnu zmluvu, banky a tak pod., zaplatia to nejakou formou klienti.

Ty chceš rýchlu, 100%-nú službu zdarma ? To si kde ? V komunisme ?

Zrovna se vrtám v nastavení Postm@na. Je to děs, mě to nefunguje. Přeposílání už nefunguje tak jak to bylo za služby Mobilebox. Nakopat je za to....

jakékoliv info k tématu nastavení postmana, (ne-)funkčnosti... velmi vítána

Zde diskuze

https://www.t-mobile.cz/web/cz/diskuzni.forum/-/me ssage_boards/message/12791176

https://www.t-mobile.cz/web/cz/diskuzni.forum/-/me ssage_boards/message/12277440

Vodafone přepošle email ve 2sms zdarma (přesměrování na - ....@vodafonemail.cz). Podle mě spolehlivost je vysoká, nestěžuji si.
Kdo znal služby Mobileboxu tmobilu, tak ví, že služba byla stabilní, info o emailech chodily a zadarmo. Postman je taky zdarma, ale spolehlivost je ta tam, navíc leze přímo do emailu, vyžaduje to heslo - tak je třeba mu poslat do cesty další účet(a ten nastavit v postmanovi), na který chodí přesměrovaná pošta z emailu uživatele, aby se tmobile nedostával do emailu přímo!

BTW příspěvek od Josepha je zcela vedle, osobní výpady tohoto typu svědčí o nedospělosti osoby. Dotaz zněl jasně,jestli někdo neví o alternativě nefungujícího Postmana. Tmobile si akcí zrušení Mobileboxu rozlobil nemálo uživatelů.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru