Avatar uživatele
KdoSiOdJinud

Hledám vhodný kemp v ČR

Zdravím, blíží se léto a já pro jednu větší akci hledám vhodný kemp. Bylo by to ok, ale mám malinko náročnější požadavky :)

Kemp by měl nabízet:

  • možnost stanů
  • možnost chatek
  • možnost připojení k síti 230V/16A
  • možnost WiFi
  • ideálně hospoda
  • poblíž nějaká voda

Cenově samozřejmě co nejlépe, ale co mě zajímá jsou spíš vaše zkušenosti (portály jako http://www.katalog-kempu.cz/ mám již projité, tak teď zkouším Vás!)

:) díky
Doplňuji:
ještě doplním: nejde nám o výlety, půjde o setkání lidí s podobnými zájmy, takže nějaká společenská místnost kdyby byla tak příjde vhod, ale není třeba :)

Lokalita ideálně střední čechy nebo kdekoliv, kde je rozumný dojezd :)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? kapka před 4403 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
zzzzz

My jsme byli před pár lety v Jedovnici, je to kousek od Macochy. Byl tam docela velký, čistý kemp. Bylo tam několik hospod, večerka, chatky, stany i karavany, i malinká přehrada. Jediné co se mi nelíbilo, že tam byla sprcha na 10kč a ta voda tekla tak krátce, že pod 30 korun jsem se nebyla schopna osprchovat. Jinak tam bylo moc hezky. Byli jsme i na Nových mlýnech (pasohlávky) a tam se nám nelíbilo.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
kapka

Z vlastní zkušenosti mohu doporučit kemp Březka. Byla jsem tam jednou před deseti lety s kamarádkou a našimi dětmi… Je to menší kemp, večer jsme se sešli v hospůdce a bylo fajn, taková rodinná atmosféra. Jeden den pro nás dokonce uspořádali takové zábavně sportovní klání. Koukala jsem na net a vidím, že je to tam teď ještě hezčí, přistavěná terasa, bazén… Jen se divím, že není zaškrtnutá společenská místnost, ta tam tenkrát byla.
Pěšky se dá po asfaltce dojít k Jinolickým rybníkům, tam je krásné koupání, písčitá pláž. Do Prachovských skal je to taky kousíček pěšky.
Doplňuji:
http://www.do­kempu.cz/kempy/cr/kra­lovehradecky-kraj/jicin/kemp-rekreacni-stredisko-brezka-4504/

Upravil/a: kapka

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek