Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Alcatel OT Idol vs Samsung S III mini

Poradí někdo prosím s výběrem mezi Alcatel OT Idol vs Samsung S III mini? Původně jsem chtěla SIII mini, pak jsem objevila Alcatel OT Idol a spoustu kladných recenzí, nemohu se rozhodnout, moc telefonům nerozumím a zajímal by mě názor někoho, kdo se v tom vyzná... Do kterého by jste šli vy?

Předmět Autor Datum
Jenom víš že ten Alcatel je dualsim a ten Samsung ne? :-D Jinak za mně Alcatel
Tusamon 30.11.2013 15:19
Tusamon
Vím o tom, ale dělá se i ve verzi na 1 sim, co jsem našla. Díky za názor, jsem nakloněná právě spíš…
TynaK 30.11.2013 15:25
TynaK
Zadny Alcatel neexistuje, davno zkrachoval a znacku koupila cinska firma TCL. V Evrope prodava sve T… poslední
RedMaX 30.11.2013 16:39
RedMaX

Zadny Alcatel neexistuje, davno zkrachoval a znacku koupila cinska firma TCL. V Evrope prodava sve TCL telefony pod znackou Alcatel, ja bych si koupil rovnou z Ciny TCL a vyslo by to levneji, ale neni tam samozrejme takova zaruka jako kdyz se to koupi tady.

Jinak me na tom OT Idol stve, ze to nema slot na SD kartu a 16GB interni pameti (ve skutecnosti mene) by mi urcite nestacilo.

Vubec bych se nerozhodoval mezi SGS3 mini a OT Idol. Pokud bych chtel Samsung, tak bych zvazoval S3mini, S2plus, S3. Pokud bych chtel dualSIM (vsechny Mediatek 6589 jsou dualSIM), tak by u me urcite OT Idol nevyhral, protoze proste chci neco s SD kartou.

Jestli ale vic diskoveho prostoru nepotrebujes, coz vubec u smartphonu nechapu, tak nevidim v OT Idol zadny dalsi problem.

Jo a to ze to ma dualSIM nutne neznamena, ze to musis vyuzivat, muzes mit klidne jen SIM v prvnim slotu (s 3G).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru