Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hledání Copernic v Outlook Express - jak zadat?

Stáhla jsem si vyhledávač Copernic Desktop Search a zkouším, co umí. Oproti defaultnímu vyhledávání ve Windows XP je výrazně rychlejší a má lepší možnosti nastavení ;-)

Vyhledávání emailů Koperníkem v OE6 funguje taky dobře a rychle, lze vyhledávat podle kritérií Subject, From, To, Date, Importance, Folder. Ale nepřišla jsem ještě na to, jak v Koperníkovi zadat, že chci vyhledat emaily, které mají příznak = vlaječku, flag? Lze tuto volbu v Copernic Desktop Search zadat? Pokud ano, prosím poraďte, kam ji napsat a jakou syntaxí. Děkuju.

Outlook Express umožňuje vyhledávat v emailech svým vnitřním enginem. Lze tam nastavit i to vyhledávání zpráv s příznakem, to proběhne korektně napříč všemi složkami. Bohužel nelze výsledky hledání uložit jako virtuální složku "flagged". Dále mi vadí, že OE6 si neumí zprávy indexovat, takže pokaždé začíná vyhledávat od začátku. U většího množství emailů může vyhledávání trvat nepříjemně dlouho.

Kdyby si někdo nebyl jistý, co se rozumí příznakem v OE6, lze se podívat sem.
Přiznak v OE lze používat podobně jako příznak "star" v Gmailu, ale OE6 sám o sobě bohužel neumí zobrazit zprávy s příznakem (flagged messages?) ve virtuální složce jako to umí Gmail ve složce "Starred".

Děkuju předem za rady.
Prosím nepište odpovědi jako "přejděte na Thunderbird, The Bat, Windows Live Mail atd." Ne vždy je toto možné a pro některé konzervativní uživatele je jakákoliv změna nemyslitelná. Respektuju to.

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru