Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hlášení při spuštění IE

Prosím o radu. Při spuštění IE mi na obrazovku skočí toto hlášení, domovská stránka se nenačte a tak nějak samotný IE nefunguje. Ukončit ho musím přes správce. Sice ho používám minimálně, ale občas ho přeci jen potřebuji. Jak to mám odstranit, aby zase fungoval? Mám Windows XP a nejnovější IE, ale dělalo mi to i u staršího. Děkuji za pomoc.

Předmět Autor Datum
Popereš se s angličtinou? http://www.geekstogo.com/forum/access-violation-AV GTOO1-dll-t233760.html
host 10.04.2009 21:41
host
Mlati se ti to s AVG. Zkusil bych AVG preinstalovat, ale to je jen vykrik do tmy - nepouzivam sluzeb…
mif 10.04.2009 21:43
mif
Objevilo se mi to najednou, asi jsem zase někde něco udělala::), jako vždy nevědomky. Juknu se na to…
Petra1 11.04.2009 00:04
Petra1
pokud máš s avg problém a je to placená verze, obrať se na výrobce tohoto problematického softu se s… poslední
lední brtník 11.04.2009 01:01
lední brtník

Objevilo se mi to najednou, asi jsem zase někde něco udělala::), jako vždy nevědomky. Juknu se na to přes svátky, teď musím dělat to co ostatní ženský....péct mazance a podobné velikonoční dobrůtky. Zkusím přeinstalovat to AVG a uvidím. Tak nějak mně to taky napadlo. A když to nepomůže, začnu bojovat s Aj, ale jsem němčinář, tak to bude asi fuška. Třeba to přeloží Google. Děkuji kluci.

pokud máš s avg problém a je to placená verze, obrať se na výrobce tohoto problematického softu se svojí chybovou hláškou.
jestli je to free verze, vlez si do služeb (spusť services.msc) a změň z automaticky na vypnuto všechno co má v názvu/v adresáři avg. pak spusť msconfig.exe, v záložce po spuštění zruš zatržení pro totéž. po restartu ten krám odinstaluj, a pořiď si jiný free antivir (avast, avira).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru