Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hláška "zařízení usb nebylo rozpoznáno" po probuzení notebooku z režimu spánku

Dobrý den,

mám k notebooku (Extensa 5220, Windows XP) připojený externí disk freecom 2.5 bez vlastního napájení. Funguje skvěle, ale po probuzení notebooku z režimu spánku nebo prostě po jeho zapnutí není disk vidět. Musím ho manuálně vytáhnout z usb, znovu ho zastrčit, a pak je zase vše ok. Je to trochu otrava, nevěděl by někdo, jak tenhle problém odstranit?

Děkuju, M.

Předmět Autor Datum
zkus ve správci zařízení najít ten správný kořenový rozbočovač usb a ve vlastnostech/ řízení spotřeb…
kmochna 07.05.2013 08:58
kmochna
Ahoj, díky, zkusil jsem, ale bohužel to nepomohlo. Našel jsem správný rozbočovač a v kartě Napájení…
Marek_marek 07.05.2013 09:55
Marek_marek
No a deaktivoval si to nastavenie o ktorom ti pisal? Mozes ho skusit aj znova aktivovat. Inac tvoj… poslední
MM.. 07.05.2013 17:26
MM..
Můžeš zkusit tento mírně šarlatánský postup: http://www.1bloger.cz/rubriky/net-a-it/102-usb-zar izen…
host 07.05.2013 10:43
host

Ahoj, díky, zkusil jsem, ale bohužel to nepomohlo. Našel jsem správný rozbočovač a v kartě Napájení je vidět ten připojený freecom + dalších 5 portů k dispozici. Když pak notebook uspím a probudím, tak už v té kartě freecom vidět není a k dispozici to hlásí 6 portů. No a když vytáhnu a zastrčím USB, tak to zase funguje... Takže problém asi bude jinde, nicméně děkuju za ochotu.

No a deaktivoval si to nastavenie o ktorom ti pisal? Mozes ho skusit aj znova aktivovat.

Inac tvoj problem najskor bude to ze ten disk sa bud neroztoci (ma moc velky odber pri roztacani) alebo ma nahovno firmware (vzhladom na to ze notebook aj disk je od "skvelych" vyrobcov tak sa ani nedivim :) Proste to neuspavaj (pouzivaj hibernaciu)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru