Avatar uživatele
martinecek2

Holka mě využívala celé 2 měsíce, co s tím?

Dobrý den,chtěl bych se s vámi podělit o jednu zkušenost a hlavně bych od vás chtěl poradit a rozveselit :)
Není to dávno co se semnou rozešla holka,milá,us­měvavá… Poznali jsme se před cca 6 měsíci (? možná i rokem..nevím přesně) kdy se mi zalíbila a už po pár měsících jsem alespoň podle své zaslepenosti pocitoval jistou náklonost. Tak jsem jí zkusil (jak se říká) sbalit. Vycházelo nám to překvapivě v pořádku.. Avšak po přibližně 3 měsících spolu se začala vymlouvat (s dobrým důvodem) že se musíme rozejít (momentálně půjde na střední),říkala mi že na mě nebude mít čas a tak mi takhle hnusně zalhala,což jsem ještě v tu chvíli nevěděl.. Uběhl měsíc po „rozhodu“ a z neznámých důvodů se mi ona a její kamarádka začali dělat naschvály.. OK to jsem neřešil a nechal jsem to plynout.. Až mi začali psát SMSky tak jsem se opravdu naštval a poslal jsme jí zprávu typu „Proč mě furt otravujete ?“ Tak začaly sáhodlouhé smsky,blablabla­blalba a bla… pak jsem se nějak dostal k jedné SMSce kde jsem napsal „Nech mě být,rozešli jsme se v dobrém tak mě nech žít dál..“ A tak to začalo.. Přišla mi na to SMS kde se psalo,cituji „Upřímně jsme spolu nikdy nechodili,nikdy jsem tě nemilovala,a nikdy nebudu.. bylo mi odporné s tebou být a nechci na to ani myslet,všechno jsem to dělala jenom abych si vyzkoušela pár triků na střední (tam to je prolezlý sexoušema),nikdy mezi námi nic nebylo a nebude“ A dál si to asi dokážete představit.. Fakt mě to naštvalo.. 3měsíce jsme spolu byli a nakonec 3 měsíce plné lží,podvodů a dalších špatných věcí ze kterých se teď bojím holek.. Co s tím ? :( Děkuju že jste vydrželi číst až do konce :)
Doplňuji:
Děkuji za radu,ale doplnuji že mi je 14 let a svatba nebyla v plánu :D

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? iceT, anonym, Agneta před 3497 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Hykam

Odpoveď byla označena jako užitečná

Je to totální blbka, dělá frajerku před kamarádkou.
Vůbec na jejeí sms nereaguj, rovnou to maž, ani to nečti, po pár sms ji to přestane bavit.

A holek se neboj, ne všechny jsou takové slepice.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?martinecek2 Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
setapouch

Necetl jsem to, stacila mi „otazka“. Mas dve moznosti: napsat do bravicka, nebo ze sebe udelat granda, povznest se nad to a poslat ji kytku z textem, ze ta kytka je za to, ze se projevila ted a ne az po svatbe.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Beer4Real

Neřešit to, povznést se nad tím. Je bohudík ještě hodně holek, které takhle neuvažují. Snad příště natrefíš na lepší kousek :)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Napsal jsi jí to správně v tý sms,tahala tě za nos a kašli na ní,najdeš si určitě babu se kterou si budeš rozumět,chce to jen čas,štěstí přijde samo,
jsi ještě mladý a lásky budou přicházet a odcházet,tu pravou najdeš,věř mi,držím ti palce..
Jugar

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Mirdas

To že ti neustále píše svědčí jen o tom že ji stále nejsi asi tak odcizený jak se snaží vnutit, ale co je horší, že způsob jakým to dává najevo také svědčí o její nevyspělosti.
Buď rád že se takto za včasu projevila a teď tě čekají jen ty lepší.
Neodpovídej ji, zprávy od ni maž a nezabívej se již ní, nestojí ani za námahu.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
iceT

Pokud máš mobil s funkcí blokování čísel,tak její číslo zablokuj a popřípadě i další čísla,ze kterých ti bude nebo budou ty slepice psát či volat.
Pokud chtěla na tobě zkoušet triky,tak vem v potaz,že každý chlap je jiný a na každého platí něco jiného.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Agneta

No vidíš, tak už máš nějakou zkušenost :DDDhttp://ww­w.youtube.com/wat­ch?v=qJJtEHWP-wQ

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

A co chceš radit ? Najdio si jinou holku a čas zahojí všechny rány.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
klumprt

Ignorovat. A jestli se chceš trochu poveselit, tak jí ještě napiš, že měla stejně malá prsa a velký zadek (můžeš to napsat i jinak). I kdyby to nebyla pravda, na úrodnou půdu to dopadne 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
bububabu

Z toho si nic nedělej. Holku totiž naštvalo to že jsi za ní po rozchodu nedolézal a to totiž holky které si jen hrají s city potřebují jinak se právě cítí být ony odkopnuté. Holek se neboj, zkus s nimi být spíše kamarád protože jsi příliš mladý na vážný vztah. Až budeš starší, budeš to všechno vidět jinak, neboj… :)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Agneta

bububabu >>> :DDD(vystihla s´ to):DDD

před 3494 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek