Avatar uživatele
mosoj

Holíte se žiletkou? Jaké máte zkušnosti.

Celý život se holím žiletkou a nešetřím na nich. V poslední době mám ale problém koupit náhradní žiletku takovou aby holila. Pokud si koupím celý strojek kde jsou obyčejně přibaleny 1– 2 žiletky je to dobré. Jakmile jsem nucen popužít náhradní je to v háji. Dříve to tak nebylo.
používám Značku Gillete nebo Wilkinson.
Doplňuji:
Ne žiletky značky „Vítěz“ nepoužívám. Některé mají dokonce čtyři břity, vibrují jak vibrátor a kvalita náhradních hlavic je stejně v háji.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: mosoj

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? panenka, nabubindes před 5030 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
quentos

bývávalo, od 15 do 18 let věku, pak jsem zaplaťpámbu dostal strojek … žiletky jsou děs běs, když jsou tupé, holí nedokonale, když jsou ostré, pořežete se – vyberte si ;{D> jinak používal jsem též zn. Wilkinson.
S jedním známým jsem to kdysi prodiskutovával (byl též zastáncem strojku) a jednoduchým výpočtem dokázal, že z dlouhodobého hlediska se strojek vyplatí i finančně.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
FOG

Kdyz se holim ,tak krvacim a kdyz kourim,tak zvracim.
Jinak nekolikabrite strojky,ne el.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

průběžně opouštím a zase se vracím ke gillette mach 3 … zkoušel jsem elektrické frézky i planžety .. i ty nejdražší jsou opravdu pomalé ve srovnání s ostrým břitem a málo precizní, takže El. strojek už opravdu ne.

staré klasické žiletky už také dávno ne. ty byly o hubu, s prominutím, hůř se i oplachovaly pod tekoucí vodou… kvůli horšímu mytí se mi neosvedcily ani wilkinsony, bývají uzavřené a voda hůře protika kolem břitů

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Miroslavst

Pokud máš na mysli žiletky, ty co bývaly, tak ty nepoužívám. Dřív jsem používal, ale vypadal jsem jak střihoruký edvard :D
Nyní používám dvoj, tří, čtyř břitvý strojek. Ano, je pravda, že některé se nedají použít ani jednou natož dvakrát. Některé i jednorázové třeba i třikrát.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Chandler

Já používám žiletku a jsem s tím spokojen. 😉

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
nabubindes

není nad dobře oholený ksicht! klasické žiletky, to byl masakr byly málo kvalitní, ale učil mně děda holit se břitvou, chce to zručnost, ncméně dnes několika břité „holítka“ to je pohoda a souhlasím že Gillete nebo Wilkinson jsou špička a hlavně ty „jednorázové“ poměr cena/užitek, výborný! podotýkám Gillete nebo Wilkinson! vše ostatní je škoda peněz, je to tupé, že ti při pokusu oholit se lezou oči z důlku! elektrické strojky mi nevyhovují a vždy jsem mněl pocit, že to dlouho trvá a nikdy jsem nebyl holený, na břit nedám dopustit.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
rybíz

Holím se pouze žiletkami, většinou značky Wilkinson. Jedna mi vydrží i na patnáct oholení. pak ji přebrousím ( o hranu ruky, jako když se maže chleba )a holím se dál ještě několikrát.

Zdroj: rada od starého dědy

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Nakupování