Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Alice Madness Returns - Trainer nefunguje :( Umírá

Hraju hru Alice Madness returns a je tam level, který nemůžu vůbec zvládnout... To Nejde! Dřív mi trainer fungoval, teď ale stále víc a víc přestává fungovat. Začlo to vypínáním hry- program Alice Madness Returns přestal fungovat... ukončit program, ale teď se to zhoršilo. Sice to řeklo: Program activated (trainer se aktivoval) ale teď už ani nefungují tlačítka F1 a zdraví atd... je to konec, ta hra nemá obdoby... Je to tím že to má nainstalované titulky? Vypla jsem antivirové programy... A pokaždé to přestane fungovat a ve hře se stane chyba a program to ukončí. Co mám dělat???
Používám trainer Lin-gon, a ten je skoro na nic, a pak používám ten s bílo- šedým rámečkem a obrázkem Alice, a ten je absolutně na...

Předmět Autor Datum
Trainery hrubě zasahují do enginu hry a pokud nejsou přímo podporovány/vyrobeny tvůrci hry, mohou zp… poslední
L-Core 21.07.2012 21:08
L-Core

Trainery hrubě zasahují do enginu hry a pokud nejsou přímo podporovány/vyrobeny tvůrci hry, mohou způsobit různé nestability. S tím nic nenaděláš; můžeš zkoušet hledat další, můžeš tu těžkou pasáž naštudovat z walkthrough na Youtube, můžeš se na hru vykašlat, můžeš zkusit své poslední save před problémem dát odehrát někomu jinému.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru