Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hry z uPlay přestávají odpovídat

Obhajoba: Tento příspěvek může býti v sekci PC, protože mám podezření že není problém v jednotlivé hře, ale v pc softwaru jako takovém.

Hry na uPlay nevyhledávám a uPlay účet vlastním jen z toho důvodu, že ke grafické kartě byl poukaz na 2 hry na uPlay. Problém vypadá následovně: Hra se normálně spustí, všechno funguje normálně, až do chvíle, kdy se shodí na plochu a vyskočí okno, že neodpovídá. Když se to stalo u AC4, tak jsem byl přesvědčen, že je problém ve hře (dokonce jsem na to psal v sekci hry otázku), ale nyní, když jsem nainstaloval SC: Blacklist a po hodince hra zase neodpovídala, tak už začínám být poněkud nervózní, obzvláště když jde o hru, kterou jsem dříve hrál cracklou úplně bez problému (ano vím že se tady warez neřeší, ale hru jsem stáhnul, jen z důvodu, že jsem věděl, že bude ke GK a i při vší nedočkavosti jsem jí nechtěl kupovat zvlášť). Nemáte někdo nějaký nápad ?

Moje sestava: i5 3570k,MSI N770 TF Gaming 2GD5/OC, MSI z77a-g45 gaming, 8GB RAM, seasonic g series 650w (prostě bez problému)

Hry, které mám na steamu a které využívají DirektX11 jako Batman Arkham Origins nebo BF4 fungují bez komplikací.

Předmět Autor Datum
hele mam watch dogs a když ho chci zapnout tak mam problém s nactenim cloudem a když to dam novou hr…
filipkyzek007 20.07.2014 11:32
filipkyzek007
Najít herní poradnu a tam to řešit. poslední
karel 20.07.2014 11:34
karel

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru