Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Huawei simka

Dobrý den, prosím o radu. Mám dva dotazy.

1) Potřebuji si koupit nějaký chytrý telefon (můj první, takže se v tom tak moc nevyznám). Vybral jsem si Huawei Ascend W1. Jelikož jsem momentálně v zahraničí, v některých obchodech mi bylo řečeno, že tenhle mobil se dá použít jen s jedním druhem zahraniční simkarty, ale po návratu domů mi vlastně bude mobil k ničemu, protože česká (resp.evropská) simka v něm nebude fungovat. Otázka zní, je to opravdu tak, nebo mi kecali? Je to vůbec možné? Tenhle mobil se mi totiž líbí hlavně po stránce výdrže (to, že má jen 4GB vnitřní paměti, mi tak nevadí).

2)Pokud by nefungovala česká simka, dalším kandidátem v téhle cenové kategorii je pro mě Nokia Lumia 520, která je kompatibilní se všemi simkami. Vnitřní paměť má větší, jenže její výdrž podle recenzí není nějak oslnivá. Druhá otázka teda z ní, máte někdo s Lumiíí a její výdrží nějaké praktické zkušenosti? Je srovnatelná s většinou ostatních smartphonů v tété cenové kategorii?

Díky moc !
Změna předmětu, původně: Olda (JaFi)

Předmět Autor Datum
A proč si ho nekoupíte v českém obchodě?
Eessencia 20.09.2013 03:40
Eessencia
Prakticke zkusenosti s temahle Windows Phone telefony nemam, mel jsem moznost si WP odzkouset a vic…
RedMaX 20.09.2013 09:51
RedMaX
zkuste si zjistit jaké sítě podporuje daná varianta, nepíšete, kde to kupujete. W1 pro evropský trh…
PEDES 21.09.2013 20:21
PEDES
S Lumií zkušenost mám, ale s 920. Ta má baterku docela velkou (2000 mAh) a dva tři dny to dá v klidu… poslední
Dale Cooper 21.09.2013 20:32
Dale Cooper

Prakticke zkusenosti s temahle Windows Phone telefony nemam, mel jsem moznost si WP odzkouset a vic me tahle platforma nezajima.

Naopak mam prakticke zkusenosti s firmou Huawei a nikdy vice, vsechno je lepsi nez tahle sra... Teda volil bych Lumii.

zkuste si zjistit jaké sítě podporuje daná varianta, nepíšete, kde to kupujete. W1 pro evropský trh by tu samozřejmě fungoval,ale pokud by to byla nějaká verze pouze pro čínský trh (nebo jiný specifický, japan, usa...) pak byste měl smůlu. WP jsou návyková, takže je možné, že byste si zvykl a Huawei je výrobce kvalitního HW.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru