Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Huawei-spolehlivost wifi

Zdravim... jakožto uživatel O2 netu mám modem/router Huawei HG520i. Po kábelu je všecko ok... Horší je to s wifi... Prostě, když vjedu do nastavení,něco změním, ulož, tak wifina jede... Ale jen nějakou dobu... Po té je opět problém se přes wifi připojit... Pomůže opětovný vstup do nastavení, a něco tam změnit... A je skoro jedno co... Mám tento přístroj reklamovat, nebo dělám chybu já? Děkuji za odpověď...

Předmět Autor Datum
Asi 4 mesice, co jsem wifi na tomhle nastavoval. Nemelo to jeste ani jeden vypadek. Mozna jsem chyti…
r4m0s 24.12.2009 10:11
r4m0s
"Huňawej" dělá z hlediska spolehlivosti velmi rozdílné přístroje. Jedna šarže jede jako blesk a nepo… poslední
touchwood 24.12.2009 12:20
touchwood

"Huňawej" dělá z hlediska spolehlivosti velmi rozdílné přístroje. Jedna šarže jede jako blesk a nepotřebuje žádné servisní zásahy, druhou provází od počátku problémy se "zapomínáním" konfigurace apod. Osobně NEDOPORUČUJI tyto produkty, raději doporučím Zyxely (i když ani ty nejsou prosty chyb). V tomto konkrétním případě tipuju "klasiku" - vadnou nvram (tedy flash), ve které jsou zapsány veškeré konfigurační parametry.

Z toho plyne, že doporučuji reklamaci (to zařízení rozhodně není OK), ovšem její výsledek nemusí být kladný. Tak jako tak, doporučuji změnit značku (i když Huawei jako takový dělá např. velmi dobré GSM BT).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru