Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hudební přehrávač pro Nokia 5230

Zdravím
Přetáhnu si složky s muzikou do telefonu,otevřu hudební přehrávač,dám obnovit knihovnu.Výsledek je chaos,guláš,zmatek.Místo toho,aby bylo album-příklad Metallica Master of Puppets a poklepáním jsem se dostal k písničkám.Tak po otevření alba tam mám dvě písničky od nich,čtyři od Lucie,jednu od Nohavice a hotovo.Nebo se některá alba spojí v jedno velké Neznámé album.
Lze si v telefonu otevřít pomětovku,najít složku music a tam je všechno jak má být,ale nejde spustit celé album.Lze se jen dostat k otevření alba,klepnout na písničku a ta hraje.Jenomže jen ta jedna,další musím pouštět po jedné a to je o ničem.Hledal jsem a nenašel nějakou aplikaci,kterou bych si stáhl do telefonu a přehrával v ní,normálně,lidsky.Jestli o něčem víte,děkuji za odkaz.

Předmět Autor Datum
Ach ta Nokia, ach ten Symbian. To je typicke, uz pri vlozeni SD karty do mobilu nieco skenuje a robi…
Dreamer 02.02.2012 01:40
Dreamer
Budeš si muset nainstalovat nějaký přehrávač, který umí načítat složky, nejlépe i z paměťové karty.…
lesov 02.02.2012 05:18
lesov
www.lonelycatgames.com otevres slozku, prehrajes vse co v ni je, neresi nejake ID3 tagy atd. myslim…
borsuk 02.02.2012 12:47
borsuk
Díky,stáhl jsem to ,nainstaloval,ale chová se to jak správce souboru-otevřu,až na skladbu a přehraji…
xtuta 02.02.2012 16:51
xtuta
Bohušu mužeš mě prosím řict,jak instalovals hudbu z PC do tohoto mobilu a která složky Ty?Přes Suite…
xtuta 03.02.2012 17:53
xtuta
Ctecku nebo mass storage, nejni v tom zadny figl. Dle meho to co popisujes je vlastnost spatnych ID3…
borsuk 03.02.2012 20:15
borsuk
Problém je v ID3 tagoch. Buď si ich správne vytvoríš už v PC, alebo sa na to vybodni a urob si playl…
pme 03.02.2012 20:21
pme
Používám PowerMP3 player v.1.17 umí přehrávat i složky, stáhne si tagy i obal alba, má dobrej zvuk.… poslední
l.e.s.o.v 04.02.2012 07:38
l.e.s.o.v

Ach ta Nokia, ach ten Symbian. To je typicke, uz pri vlozeni SD karty do mobilu nieco skenuje a robi tam bordel, neviem ci to nejaka aplikacia moze napravit ked to uz OS pomiesa.

Creative ZEN usporiadava piesne v albume podla nazvu (title), takze tam pomoze premenovat "title" na "01-prva skladba", "02-druha skladba".. Mozes to vyskusat a tiez zmenit nazvy suborov a komplet ID3 tag, v nazve suborov by malo byt poradie interpret-cislo-nazov, prip. interpret-album-cislo-skladba. Lenze ak to skutocne dodrbe OS, tak neviem co pomoze.

Viem ze sa priamo v mobile daju vytvarat a usporiadavat albumy, nie je to asi intuitivne ani pohodlne, ale co uz so Symbianom (no flame).

Díky,stáhl jsem to ,nainstaloval,ale chová se to jak správce souboru-otevřu,až na skladbu a přehraji pouze tu jednu,nikoliv celé album.
Zajímaný je,že mě to blbne od počátku co ten telefon mám a i po ruzných aktualizacích,tak nevím.A vzhledem k tomu,že jsem nenarazil na netu na podobné problémy,což je při rozšířenosti tohoto modelu divný,mám tam něco špatně,ale co?

Ctecku nebo mass storage, nejni v tom zadny figl. Dle meho to co popisujes je vlastnost spatnych ID3tagu jednotlivych skladeb. Ale ten LCG jukebox umi hrat cele slozky, nevim uz presne, ale nekde je volba prehrat jen soubor nebo celou slozku nebo hraje to co natahnes do playlistu, nemam tu ted zadnou Nokii abych to zkusil.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru