Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem -= Nové kolo LWTB, tentokrát v BF3 =-

Rád bych udělal menší reklamu jednomu skvělému hernímu projektu, který nese název LWTB a tento "ročník" (již sedmý) se bude hrát v Battlefield 3.

Pokud si chcete zahrát tuto hru tak, jak byla původně vymyšlena, tedy s celým kooperujícím týmem (narozdíl od publicových campujících lamek se sniperkami), zaregistrujte se na battlefield.sk a přihlašte se v tomto tématu: viewtopic.php se svým nickem z BF3.

Celý projekt LWTB není o skillu, ale o schopnosti spolupracovat a komunikovat. Každý ročník byl extrémně zábavný, navíc zjistíte, že Public server jsou proti tomu o dost nudnější - zde i ten poslední v tabulce je součástí týmu, který bojuje všemi silami o vítězství a toto případné vítězství je pravým vítězstvím všech. Navíc i tým, který prohraje si svůj boj většinou užívá a málokdy je vítězství jednoznačné - až do konce zápasu to bývá napínavé. Výsledky zápasů se zapisují a hodnotí body. Kdo jich nasbírá nejvíce, stává se celkovým vítězem.

Hrát se bude 2x týdně navečer v pracovní dny (tedy jak studenti, tak pracanti budou mít šanci). Na každý zápas je třeba se přihlásit, tudíž můžete klidně některé zápasy vynechat (např. proto, že se bude hrát vaše neoblíbená mapa nebo nebudete mít čas), důležité je se zúčastnit v okamžiku, kdy už jste přihlášeni, nebo se s dostatečným předstihem odhlásit (buď na webu, nebo u generality), aby mohl nastoupit náhradník.

Server je zajištěn, je umístěn na kvalitní lince (běžně funguje jako public a prakticky nikdo z CS/SK nemá ping horší než cca 60ms) a hlavně není poddimenzovaný (nelaguje).

A co vás čeká?
- zábavné taktické přípravy den/dva před zápasem
- prakticky všechny mapy BF3+DLC
- spousta příjemně stráveného času
- tým spoluhráčů ve věku od 15 do 99 let ;-), se kterým se budete bavit

Co nutně budete potřebovat?
- TS3
- legální verzi BF3 + DLC Back to Karkand
- dobrou náladu
- trochu volného času
- počítač :-)
- trochu vůle po vítězství
- hodně týmového ducha
- mikrofon a sluchátka

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru