Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ICQ 6 - Nejde mi odeslat přiložené soubory a nemůžu se dovolat

Dobrý večer,potřebovala bych poradit s ICQ 6.Nejde mi odeslat přiložené soubory a nemůžu se dovolat.Dám vytáčení-normálně vidím,že to vytáčí,ale ten druhý člověk nevidí nic.Přitom když on vytočí mě,tak hovor příjmu a normálně spolu mluvíme.Mám Net u O2-už jsem tam volala,zdali oni neblokujou vytáčení,ale ubezpečili mě,že né,tak už nevím co mám udělat.Ve Firewallu mám ICQ zaškrtnuté.Může mi někdo poradit? Děkuji
Změna předmětu, původně: ICQ 6
Změna kategorie, původně: Ostatní (LaKr) (Kráťa)

Předmět Autor Datum
icq 6 je sracka aj na pisanie, nieto este na telefonovanie. Takto to dopadne, ked chcu z toho urobit…
shiro 24.06.2008 22:50
shiro
Přes icq se dobře píše i volá, když někdo říká že je to sračka tak má problém sám se sebou protože s…
oponent 04.07.2008 08:25
oponent
Tentokrát se shira musím zastat, ICQ6 je opravdu sračka plná reklam a spamů, měl jsem to nainstalová…
marekdrtic 04.07.2008 08:32
marekdrtic
Že je v ICQ 6 reklama, vím. Vždy posunu chatovací okénko dolů tak, abych ji neviděl. Ale spam? Tomu…
L-Core 04.07.2008 10:20
L-Core
jo? a jake mas steam ID? :-)
JR_Ewing 04.07.2008 10:24
JR_Ewing
Viz SZ.
L-Core 04.07.2008 10:30
L-Core
L-Core, nechci ti to nijak rozmlouvat, ale pro třeba takovou Mirandu existuje plugin Autoupdater, kt…
touchwood 04.07.2008 10:36
touchwood
Vím/tuším, že ICQ není nic moc. Beru tuhle komnikační síť jako jednu z málo využívaných možností spo…
L-Core 04.07.2008 11:01
L-Core
nevím o tom, že bych já měl problémy :-D, ale potvrzuju, že ICQ6 je jeden z nejhorších programů, kte…
touchwood 04.07.2008 10:38
touchwood
Tak mi prosím vysvětli, jaký mám se sebou problém, když využívám program, který je hezčí, méně nároč…
shark.jd 04.07.2008 14:35
shark.jd
oponent - ...a to jste probírali kde ? V hospodě? "shiro" pravdu dí. Ovšem pravda je, že komu není r…
gambáč 04.07.2008 14:45
gambáč
LOL, keby som bol tak blby a nevedel nastavovat veci, tak sa servisom PC nezivim. Ty si mozna jeden… poslední
shiro 04.07.2008 15:33
shiro

icq 6 je sracka aj na pisanie, nieto este na telefonovanie. Takto to dopadne, ked chcu z toho urobit vsevediaci program - potom to poriadne nevie robit nic. Cez icq si pis, a volaj cez Skype.
Ak ti toto nevyhovuje, tak uz nemas moc moznosti. Cekni si ci nemas nieco blokovane vo firewalle. Mozno na telefonovanie pod icq treba verejnu IP, ale to som si nie isty.

Přes icq se dobře píše i volá, když někdo říká že je to sračka tak má problém sám se sebou protože si to neumí nastavit a svou blbost svádí na programy.icq zabírá akorát více systémových požadavků jinak je v pohodě-to reakce na neználka p.SHIRA!!

Tentokrát se shira musím zastat, ICQ6 je opravdu sračka plná reklam a spamů, měl jsem to nainstalováno 5 minut, potom odinstalace. Na volání je super Skype, na psaní klidně protokol ICQ i přes své licenční podmínky (co pošlete může AOL prodat atd...), ale přes normálního klienta, třeba qip, Mirandu atd.

Že je v ICQ 6 reklama, vím. Vždy posunu chatovací okénko dolů tak, abych ji neviděl. Ale spam? Tomu nerozumím. Nebo aspoň se mi vyhýbá. Jak spam v ICQ 6 funguje?

Moc ICQ nepoužívám; zapínám jej pouze tehdy, pokud někoho rychle hledám (spolu se Skype). Zaplý mám akorát Steam ;-)

Instalovat náhradní klienty (kteří každou chvíli nefungují díky politice AOL) a hledat jejich opravy se mi nechce. Ať si s mou naprosto banální komunikací via ICQ dělají v AOL co chtějí. Data ani nic trochu důležitého tama ode mě neteče...

L-Core, nechci ti to nijak rozmlouvat, ale pro třeba takovou Mirandu existuje plugin Autoupdater, který automaticky aktualizuje veškeré komponenty. Problém bývá jen občasná nedostupnost pluginového webu Mirandy (v poslední době řešili pády serveru, a tak to více nejelo než jelo, nicméně aktuálně s tím není žádný problém)

Já osobně "zelenou příšeru" nechci, nemusím a pokud možno ji každému rozmlouvám, už jen proto, aby všichni postupně odmigrovali z té hrozné ICQ sítě jinam (ať už jabber nebo MSN)

Vím/tuším, že ICQ není nic moc. Beru tuhle komnikační síť jako jednu z málo využívaných možností spojení. O jiných klientech toho moc nevím; akorát občas zahlédnu někde na fórech nářky, že zase nejedou.

Nějak mi podrobnější zaobírání se ICQ a spol nestojí za to. "Herní záležitosti" pořeším na Steamu a s klienty něco pracovního probírat prostřednictvím IM (nedejbože něco posílat) - to bych si nedovolil. Na zbytek mi stačí.

Obecným problémem odchodu od ICQ je jeho rozšířenost v CZ/SK a neochota/neschopnost většiny migrovat jinam.

LOL, keby som bol tak blby a nevedel nastavovat veci, tak sa servisom PC nezivim. Ty si mozna jeden stastlivec, ktoremu ten nedorobok ide (aj ked o tom pochybujem) ale hral som sa s nim uz asi na 10 PC a v zivote sa mi zatial nepodarilo rozbehat telefonovanie a videohovory cez tento smejd.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru