Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Incredimail - synchronizace složek z Gmailu

Potřeboval bych poradit s nastavením Incredimailu. Mám nainstalovanou verzi 2 6.39 Build 5248 ( nejnovější do které jsem sehnal češtinu ) a chtěl bych se zeptat jak nastavit synchronizaci složek v Incredimailu z Gmailu. Maily mi to stahuje, ale již mi to nestáhne složky vytvořené v Gmailu jako takovém. Přitom tohle bez problémů zvládá jak Thunderbird tak Windows Live. Přehlídnul jsem něco někde v nastavení? Přístup mám samozřejmě přes IMAP. A potom ještě jednu věc kterou bych rád umravnil. Jde o to, že když se mi maily stáhnou do Incredimailu tak se mi na serveru Gmailu označí jako přečtené. Je možné někde nastavit aby se maily stáhli, ale přitom na serveru zůstaly jako nepřečtené. Přistupuji k mailu z několika míst a takhle je v tom zmatek. Windows Live to zvládá bez problémů čili předpokládám, že to umí i tento program, ale nevím jak nastavit. Za každou radu předem děkuju.

Předmět Autor Datum
Je možné někde nastavit aby se maily stáhli, ale přitom na serveru zůstaly jako nepřečtené. Ne - IM…
RedMaX 26.04.2013 12:12
RedMaX
Děkuji za odpověď, jaké je tedy řešení?
Plejtvak 26.04.2013 12:17
Plejtvak
Opravdu se nikdo nepotýkal se stejným problémem? Další věc kterou jsem v programu nikde nenašel je m…
Plejtvak 26.04.2013 17:15
Plejtvak
IMAP umoznuje nastavovat i stav mailu - precteny/neprecteny Takze si jej precti a pak jej opet nasta…
Jan Fiala 26.04.2013 17:22
Jan Fiala
Děkuji za odpověď. Ano i tak by případně dalo, ale jakto, že přes IMAP ve Windows Live toto funguje…
Plejtvak 26.04.2013 17:49
Plejtvak
Co funguje ve Windows Live Mail automaticky? IMAP se chova vsude stejne. Navic muzes (normalniho mai…
Jan Fiala 26.04.2013 21:09
Jan Fiala
Díky za odpověď. No upřímně řečeno jsem o něm četl jak je sofistikovaný a pokročilý klient s různými…
Plejtvak 26.04.2013 23:41
Plejtvak
Ano, ty hybajici se maily se v tom programu opravdu daji vytvorit. Problem je, ze je na druhe strane…
Jan Fiala 27.04.2013 08:58
Jan Fiala
Taky Koma-mail není špatný,a je zadarmo:-)
quak 27.04.2013 09:45
quak
Live Mail i ThunderBird jsou zadarmo take ;-)
Jan Fiala 27.04.2013 10:07
Jan Fiala
Pánové děkuji za odpovědi. Máte pravdu, peču na to. Budu dále používat Windows Live a nekomplikovat… poslední
Plejtvak 27.04.2013 11:52
Plejtvak

Děkuji za odpověď. Ano i tak by případně dalo, ale jakto, že přes IMAP ve Windows Live toto funguje automaticky a v tomto ne? A co ta synchronizace složek, to nastavím jak? Umožňuje to tento program vůbec? A nastavení toho digitálního podpisu jsem také nikde nenašel. Za každou radu předem děkuji.

Co funguje ve Windows Live Mail automaticky? IMAP se chova vsude stejne.
Navic muzes (normalniho mailoveho klienta) nastavit tak, aby zpravy neoznacoval jako prectene. Jak je to s moznostmi IncrediMail netusim. Instalovat se mi to nechce.

Co se tyka elektronickeho podpisu, klidne se muze stat, ze to IM neumi. Kokal jsi se do napovedy? Proc jsi se rozhodl pro tento obskurni mailovy klient?

Díky za odpověď. No upřímně řečeno jsem o něm četl jak je sofistikovaný a pokročilý klient s různými fičurkami tak jsem to chtěl zkusit, ale nepředpokládal jsem, že jak vidno nejspíš nezvládá základní věci jako synchronizaci složek nebo el. podpis. Máš pravdu v ostatních klientech to nastavit lze, ale v tomhle "pokročilém" klientovi to prostě nevidím. Ono nastavení účtů jako takové je dosti ořezané, proto stále čekám jestli se někdo neozve, že jsem úplně blbej a že je k tomu třeba ještě doinstalovat nějaký doplněk apod, ale jak koukám asi k tomu nedojde. Prostředí je opravdu hezké, dají se vytvořit maily s různým pozadím, s hýbajícími smajlíky apod ale co je to platné když to potřebuji především k práci. myslel jsem že to bude zpestření především na osobní maily, ale pokud opravdu není problém mezi klávesnicí a židlí tak program půjde pryč. Do nápovědy jsem nějak koukal, ale jelikož angličtinou nevládnu tak ani s překladačem z toho příliš chytrý nejsem. Jak se zdá hezké na blbnutí, ale v praxi nevyužitelné už jen proto, že všechny emaily to označí jako přečtené což v mém případě který mám mailů poměrně hodně a vracím se k nim s odstupem je problém, protože najednou nevím co jsem vyřídil a co ne. Právě díky tomuhle mám o zábavu o víkendu postaráno, protože mě to všechno označilo coby přečtené takže to budu luštit, opravdu paráda, že jsem se na to nevykašlal. Mám tyhle fičurky rád, potrpím si na to ale pokud opravdu nezvládá nic jiného než ty fičurky tak alespoň pro mě k ničemu. Pokud někoho ještě něco napadne budu rád, pokud ne po víkendu odinstaluji.

P.S. Ještě jsem si vzpomněl. Např. pokud zadám druhou emailovou adresu tak program není schopen roztřídit na jakou adresu který přišel a je to všechno dohromady, to je další věc. Proto mi nejde do hlavy jak někde můžou psát jak je to sofistikovaný a tohle to nezvládá. Pořád tak nějak čekám, že dělám něco blbě a někdo mě vyvede z omylu, protože jinak to jsou pouze omalovánky a k poštovnímu klientovi to má tedy daleko.

Ano, ty hybajici se maily se v tom programu opravdu daji vytvorit. Problem je, ze je na druhe strane vidi obvykle jen prijemce, ktery ma take IM.

Zkus nejaky normalni mailovy klient, na bezne potreby postaci i ten Live Mail z Windows. Pokud hledas neco sofistikovanejsiho, tak treba ThunderBird.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru