Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Instalace Adobe Photoshop CS3

Dobrý den, mohl by mi někdo poradit jak na instalaci Photoshopu CS3 v operačním systému Windows Vista Home Basic. Mám nový počítač s uvedeným operačním systémem. Bohužel, ale na tento počítač nemohu nainstalovat Photoshop CS3. Na starý počítač se systémem Windows XP šla instalace bez prolémů. Do nového počítače s Vistami nainstaluji pouze programy doplňkové, ale hlavní photoshop ne. Může mi někdo prosím poradit, jak na instalaci. Děkuji.

Předmět Autor Datum
Asi jsem přehlédl důvod, proč nemůžeš Photoshop nainstalovat? Počítač hlásí nějakou chybu nebo co?
host 01.01.2009 16:30
host
Ne počítač chybu nehlásí. Soubor se mi nenainstaluje. V program files se zobrazí pouze Adobe Bridge…
Roman N 01.01.2009 16:51
Roman N
A co Prohlížeč událostí?
Kurt 01.01.2009 16:53
Kurt
Ne počítač chybu nehlásí. Soubor se mi nenainstaluje Tak kde je problem? to skor vyzera na pofakova…
shiro 01.01.2009 17:12
shiro
Zatím jsem všechny jsem vše nainstaloval. Až nyní se se obejivil problém. Nevím co s tím.
Roman N 01.01.2009 17:30
Roman N
Na otázku legálního zakoupení jsi asi náhodou zapomněl odpovědět?
host 01.01.2009 17:33
host
Tak mě napadá... proč takovéto otázky vůbec padají?
Prasak 01.01.2009 17:34
Prasak
Protože když si někdo koupí program za 23.000,- Kč, tak by snad měl v první řadě využít podpory prod…
host 01.01.2009 17:44
host
Muzu rict ted moji zkusenost, ja jsem si ten kram koupil a na vistu 64b to nejde za boha nainstalova…
Radek 01.01.2009 18:32
Radek
Co resis ? Adobe jednoznacne uvadi, ze podpora pro 64bit je az od CS4. Takze pokud nemas CS4, nemuze…
Redmarx N 01.01.2009 21:02
Redmarx N
Co resim ja? Resim to, ze na 64b viste to nejede. Nekomu jo a nekomu ne. Podpora 64b je z celyho bal…
Radek 02.01.2009 09:01
Radek
Dcera má CS3 Design Premium Pro naistalováno na PC s Vista-64, naprosto bez problémů.
L-Core 02.01.2009 18:29
L-Core
Jako hezky jsi se rozepsal, ale prave ze u takhle drahyho programu jako PS pripadne celyho baliku pr…
Redmarx N 02.01.2009 18:46
Redmarx N
No já nevím jak komu ale mě tedy běhá CS3 na Home premium 64
smrtihlav 02.01.2009 00:49
smrtihlav
Z reakcí výše uvedených jsem v rozpacích co si myslet. Jednalo se o zkušební instalaci (30 dní), kte…
Roman N 02.01.2009 16:19
Roman N
Opravdu potřebuješ a využiješ CS 3 ? Já s grafikou trochu dělám,ale CS 1 je pro běžné použití až až.…
tomcat5 02.01.2009 18:13
tomcat5
zkusebni instalace se da lehce sehnat i verze CS2. Pokud ti teda nefunguje CS3 (mas 32 bit windows ?…
Redmarx N 02.01.2009 18:58
Redmarx N
jeste jsem parkrat pouzil Artweaver, taky docela dobry program. poslední
Redmarx N 02.01.2009 19:01
Redmarx N

Protože když si někdo koupí program za 23.000,- Kč, tak by snad měl v první řadě využít podpory prodejce/výrobce.

A pokud si jej někde ukradne nebo stáhne z pochybného zdroje, tak je to jeho risk a jeho problém - ať si s potížema pak ale poradí sám. A nemusí se divit, že mu něco nefunguje a následně plýtvat časem druhých lidí, jak rozběhat nějaký cracklý krám. :-|

Muzu rict ted moji zkusenost, ja jsem si ten kram koupil a na vistu 64b to nejde za boha nainstalovat. Resim to s podporou uz pres tyden a porad jsme na stejnym bode. Ted se dokonce deji veci, jako kdyby to cd zacaroval Coperfield a zmenilo to jazyk instalace na AJ, kdyz na cd je vylucne CZ. Povedlo se to nainstalovat za pomoci ruznych sracek, akorat je to v AJ a stejne to nefunguje dobre, takze on muze mit podobny problem. Je teda pravda, ze ja ten problem mam s jinym programem z baliku nez s PS(PS je tusim jediny, ktery podporuje 64b system) a PS mne jede, ale pisu to jen pro dokresleni situace, ze ani podpora neni vsemocna a tvrdi, ze neni mozne, to co vidim u me na pc. Muzu posilat screeny atd. a stejne si mysli kdovi co. No a tak jsem zkusil ten program ukrast a funguje jako divy. Tak nevim kde bude chyba. CS4 jeste nemam, ale s tou by problem byt nemel.

Ted k tazatelovi. Pokud to mas kradeny a mel jsi na pc uz predtim nekdy nainstalovany jakykoli Adobe(krom readeru), tak budes mit s instalaci urcite velky problem, pokud mas vistu 64b, tak taky. Na podpore ti proste reknou, ze nekomu to jde a nekomu ne(mam ted na mysli instalaci ruznych Adobe programu, ne vylucne PS). Kamos si to koupil taky a nema problem s nicim. Muze tomu vadit jakykoli jiny program na pc a Adobe se ma instalovat na cistou instalaci win. Tolik z podpory Adobe. Mozna pomuze adobe cleaner spolu s Windows Install cleanupem. Pri aplikaci techto sracek ale bacha. Da se tam nastavit stupen cisteni a doporuceny je tusim 1-4, ale uz si to nepamatuju co tam je a ja zkousel na jejich radu i ty nedoporucene a to byl stupen snad 8, co muzou shodit i jine programy a rozdrbat registry. Mne to ani po teto ociste nefunguje a asi nezbyva, nez pockat na CS4, protoze doba stravena s hranim, upravama a opravama se v prepoctu na penize pomalu, ale jiste blizi cene programu a do dneska to nejede a ladit jeste neco tyden nemam chut.

Co resis ?
Adobe jednoznacne uvadi, ze podpora pro 64bit je az od CS4. Takze pokud nemas CS4, nemuzes chtit, aby to behalo.

CS3 urcite na 32bit Win Vista funguje akorat to pri instalaci muze chtit registraci nejaky knihovny, pokud jeste neni regla od jineho programu.

To ale nebude pripad tazatele, ten ma nejspis nejakou cracklou verzi a proste nebeha.

Mimochodem by me zajimalo, jestli vubec to CS3 nutne potrebuje, ja mam sice original CSko (od zamestnavatele), ale mam i photoshop 7 a na vetsinu veci dostacuje a navic jde i na flashku jako portable a samozrejme i na linux (ikdyz to i ty novejsi verze).

Co resim ja? Resim to, ze na 64b viste to nejede. Nekomu jo a nekomu ne. Podpora 64b je z celyho baliku CS3 i 4 tusim pouze u PS a snad jeste u jednoho programu, zbylych 7 nebo kolik programu podporu nema. U programu, ktery stoji jako stary auto bych cekal vic. Navic pri predpokladanym ocekavani toho, ze to bude zrat pamet jako nenazranej slon, bych cekal, ze vyrobce aspon predpoklada, ze lidi budou pouzivat vic pameti nez 3.x gb, ktery jsou mozny na 32b systemu. Jo PS CS4 podporu ma, ale mne jde napriklad o Adobe Acrobat, ktery i podle podpory nema problem na 64b systemu, no u mne problem ma a nikdo nevi proc. Odmita se instalovat i po pouziti vsech cisticu a kdyz uz se nainstaluje, tak funguje spatne. Nepopisoval jsem tazateluv problem, alespon v uvodni casti, psal jsem o mem, ale to je jedno. Navic on nepsal, jestli ma 32b nebo 64b system.

Jinak je prece jedno, jestli on potrebuje CS3 nebo CS100, je prece jeho vec co pouziva nebo jsme i na poradne uz jako v EU, kde ti naridi, ze ti staci pouzivat starou verzi PS5, ktera ti podle nich staci a musi byt ze zlute krabicky s cervenym pismem napriklad tak, jako chteli ti saskove z Bruselu kontrolovat zakriveni bananu? Jestli to ukradl, je to taky jeho vec, navic on nepise, ze by to ukradl, ale ani ze to koupil, pokud jsem se teda neprehlidl, ale ani tak si myslim, ze neni nutny z kazdyho delat obecne zlodeje. Za dalsi cim vic programu kupuju, tim vic jsem nucen krast, protoze treba posledni hra, kterou jsem kupoval synovcovi Madagascar a Doba ledova maji jakysi posrany ochrany a nemas sanci si ani cd zkopirovat. Ti debilove jaksi nepredpokladaji, ze 4 lety decko to cd muze velice lehce znicit-coz uz samozrejme udelal a rady typu "mas si to hlidat" jaksi nemaji sanci obstat, protoze nemuzes stat 24h denne decku za zadkem a debilni cd musi byt v mechanice aby hra sla vubec spustit, takze mu staci pouze vysunout cd z mechaniky. Kdyz to ukradnu, problemy nemam. Stejne s ukradenou verzi CS. Uz jsem to zkousel a vsechno jede bez problemu, tak asi nekde bude chyba a urcite ne jen u me.
Ja treba linux nemam a ani nechci, nemam cas na kraviny a reseni problemu u linuxu, staci mne to na win.

Takze ono to neni tak jednoduchy, jak se na prvni pohled zda anebo pokud vis vic nez podpora Adobe, tak budu jedine rad, kdyz mne poradis jak to nainstalovat na 64b vistu. Acrobat nema mit podle podpory s titmto systemem problem, jine veci z baliku nekde jo nekde ne, ale tento by mel jet. No a nejede.

Jako hezky jsi se rozepsal, ale prave ze u takhle drahyho programu jako PS pripadne celyho baliku programu od Adobe se to obvykle, kdyz si to kupuju dela tak, ze nejprve si zjistim pozadavky jako je OS apod a potom si to kupuju prave s tim, ze ty pozadavky mam splneny.
Pokud mi to presto nefunguje tak volam na podporu a pozaduju, aby to fungovat zacalo a urcite to nebudu resit tady na poradne.

Mimochodem Adobe Acrobat 8.1 ma podle Adobe podporu 64 bit Windows Vista, takze pokud je mas zakoupeny, tak je otravuj tak dlouho, dokud ti neporadi, jak to zprovoznit.

---

Jinak poznamky k ostatnim vecem:
-tady nikdo neresi, jestli to ukrad nebo ne, ale pokud nenapise, ze to ma koupeny a jeho problem nikdo jiny nema, tak to proste evokuje, ze ma nejspis stazenou nejakou piratskou verzi a este spatnou.
-me doporuceni na nizsi verzi vychazelo ciste z toho, ze tyto starsi verze jsou logicky vice odladene a treba by mu stacily.
-no s tema hrama me to taky stve, ale Ubisoft ted oznamil, ze tituly, ktere od ted bude vydavat budou naprosto bez jakychkoli ochran, protoze platit za ochrany vyjde draho a pirati je stejne prekonaji, tak doufam, ze Ubisoft za pul roku oznami, ze prodal mnohem vice her, protoze vsichni kdoz piratili kvuli ochranam si radeji sli nechraneny titul od Ubisoftu koupit.:!:

Z reakcí výše uvedených jsem v rozpacích co si myslet. Jednalo se o zkušební instalaci (30 dní), kterou lze normálně, běžně stáhnout z webových stránek např. Adobe. Chtěl jsem vyzkoušet rozdíl mezi uvedeným Photoshopem a Gimpem. Nyní již vím, že zůstanu u Gimpu. Za reakce, i když rozporuplné, děkuji.

zkusebni instalace se da lehce sehnat i verze CS2. Pokud ti teda nefunguje CS3 (mas 32 bit windows ?), tak zkus tuto. Pokud chces vyzkouset rozdil mezi Photoshopem a Gimpem, myslim, ze jakakoliv verze od verze 7 ti dokonale predvede rozdil mezi timto programem a zminovanym Gimpem.
Jinak existuji i dalsi dobre a free programy, ktere jsou lepsi nez Gimp. Paint.net, Pixia, ...(urcite me nekdo doplni).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru