Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Instalace WinXp z netu.

Dobrý večer. Kamarádce odešel HDD, potřebuje nainstalovat WinXP na nový. Jenže je tu problém, že někam založila Instalační CD. KEY samozřejmě máme. Vím že lze stáhnout Win. z netu. Odkud a jak se to přesně stahuje? Stáhnout na funkčním PC a pak vypálit na CD? Uzná pak Microsoft výměnu HDD? Hlavně mě jde o to stažení, odkud ten WinXP stáhnout. Moc děkuji Karel.

Předmět Autor Datum
poskytovanie obsahu toho CD na stiahnutie neni legalne (ptz microsoft ako drzitel prav to proste ned…
MM.. 13.10.2011 01:34
MM..
bezpečnější je poptat se známých co si kupovali pc sestavy, k nim se dodávalo instalační cd. a musí…
lední brtník 13.10.2011 08:08
lední brtník
Dobrý večer. Podařilo se nám poškozený HDD rozhýbat, je poškozena většima povrchu disku ale Win. na…
wakar 20.10.2011 01:11
wakar
Odpojit vadný disk, Windows nainstalovat na ten nový, při instalaci vytvořit oddíl pro Windows. Poto… poslední
karel 20.10.2011 01:15
karel

poskytovanie obsahu toho CD na stiahnutie neni legalne (ptz microsoft ako drzitel prav to proste nedovolil) a microsoft to verejne na stiahnutie neponuka, takze tu ziadne linky necakaj.
Najdi si tie nelegalne zdroje sam googlom, alebo si od niekoho instalacne CD pozicaj, ma to kazdy druhy kdesi v sufliku. Prip kontaktuj microsoft ci ti za nejaky poplatok neposlu nove CD.
Musi to byt stejna verzia (presne, aj podverzia) jak je uvedena na tej tvojej nalepke s cislom. Neni to jedno. Ak stiahnes .iso tak ho vypalis na CD funkciou vypalit obraz disku.

bezpečnější je poptat se známých co si kupovali pc sestavy, k nim se dodávalo instalační cd. a musí sedět home/profi verze. jenže je to tak jak říkáš - všichni ho někam založili, stejně jako třeba cd s drivery k základní desce, klasika.
nebo se poptat v práci, my to třeba vyhazujem, co s holým médiem bez samolepky.

Odpojit vadný disk, Windows nainstalovat na ten nový, při instalaci vytvořit oddíl pro Windows. Potom další pro data, připojit vadný disk a zkusit z něj ta data zkopírovat. Instalační CD si někde sežeň, dokázaly to tisíce lidí. Stejně bude v budoucnu potřeba.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru