Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Instalace jazykové sady pro Windows 7

Dobrý den. Pokud mi automaticky Windows 7 stáhl a nainstaloval českou jazykovou sadu, je možné ji někde nalézt jako instalační soubor ? , abych ji mohl dále případně použít /nainstalovat/na jiném PC ? Známý totiž používá zkušební Windows 7 verze 7100 a ta mu nenabízí možnost si češtinu stáhnout a nainstalovat. Nevíme proč. Takže jsem myslel ji stáhnout na jiném Pc a poté přenést a nainstalovat na jeho PC. Tedy pokud já mám českou jazykouvou sadu ve Windows 7, zůstal někde instalační soubor, jež by bylo možno takto použít ? Nedaři se mi ji totiž nikde u Microsoftu najít abych si ji mohl jako soubor stáhnout. Děkuji za připadnou nápovědu jak na to

Předmět Autor Datum
Na skusobnu verziu je aj tak uplne iny balik takze by ti to aj tak nepomohlo. Skusobna verzia presta…
MM.. 02.02.2010 14:53
MM..
Dodatečnou instalaci češtiny umožňují pouze verze Ultimate a Professional (tuším-li správně). Krom t…
Pytlík 02.02.2010 14:56
Pytlík
On má v pravo dole uvedeno Windows 7121 Ultimate Trial version, ale co se update týká, nelze defakto…
Tučný 02.02.2010 15:15
Tučný
Neni to ziadna platna verze je to skusobne na vyskusanie a zmazanie. Co na tom chces aktualizovat ke… poslední
MM.. 02.02.2010 15:21
MM..

Dodatečnou instalaci češtiny umožňují pouze verze Ultimate a Professional (tuším-li správně).
Krom toho - tebou navrhovaná metoda nebude asi fungovat ani pro uvedené verze a to kvůli rozdílnosti jazykových balíčků. Kdysi se tyto balíčky daly sehnat, ale teď bude asi většina odkazů neplatná a hlavně se tím dostáváme do oblasti warezu, což v této poradně jaxi nelze.

On má v pravo dole uvedeno Windows 7121 Ultimate Trial version, ale co se update týká, nelze defakto nic. Po instalaci si stáhl dodatečný optimální update pro hardware, jednu důležitou instalaci pro Defender a konec. Ani na výzvy o další aktualizace nejevý systém zájem. Nenabízí tudíž optimální aktualizace třeba pro jazyk. Oproti jiným plným verzím jež se již od vydání několikrát aktualizovali včetně možnosti změny jazyka. A to mě překvapuje proč jemu se Windows dál neaktualizuje. Takže je to tak, že tohle Windows prostě dál už neaktualizuje ?, i když je to stále platná verze.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru