Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Instalace více ovladačů na notebooky

Ahoj,
po reinstalaci operačních systémů na notebooky (recovery partitita třeba chybí) je třeba doinstalovat ovladače, ale na stránkách výrobců bývají podle použitého hardwaru v notebooku třeba i tři různé ovladače například pro Wireless. Jak vybrat ten správný vím
(http://www.servispckupka.cz/jak_stahnout_a_nainsta lovat_ovladace_zjisteni_id_hardwaru_a_podle_kodu_v yhledani_zarizeni_v_databazi.php) , ale někdy je to určení konkrétního výrobce těžké a nejednoznačné.

Mohl bych tedy na notebook nainstalovat všechny tří ovladače pro např. Wireless a notebook si vybere ten správný sám a ty zbylé dva bude ignorovat, když pro ně není v notebooku hardware? Zabere mi to někdy o moc míň času než určovat toho konkrétního výrobce. Nebo ty zbylé dva ovladače navíc budeou dělat probléme. Jaký je váš názor? Děkuji. :)

Předmět Autor Datum
Teoreticky je mozne nainstalovat vsetky 3, normalnejsie ale je si pozret v spravci zariadeni pravy k…
MM.. 16.08.2013 20:08
MM..
No právě někdy se mi podle toho VID a DID výrobce dohledat nepodaří, takže pak házím všechny ovladač… poslední
Thunder 16.08.2013 22:15
Thunder

Teoreticky je mozne nainstalovat vsetky 3, normalnejsie ale je si pozret v spravci zariadeni pravy klik na to zariadenie - vlastnosti - na karte kde si mozes vyberat si vyberes identifikaciu zariadenia a podla VID a DID si nagooglis co to presne je.

A ak je tam len viac roznych verzii pre stejnu vec tak instalujes len najnovsiu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru