Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Instalacia Windows XP MODE (nechce spustit)

Mam Windows 7 Professional 64-bit. Nainstaloval som si Windows Virtual PC. V zlozke START-VSETKY PROGRAMY-Windows Virtual PC sa vytvorila ikona Windows XP Mode. Ked na nu kliknem tak mi napise, ze aby som mohol XP MODE nainstalovat, ale musim ho stiahnut. Ale kedze nemam na tomto pc internet, tak som si vsetky subory ktore by mi to stiahlo, skopiroval z kamaratovho pc. Su to subory v zlozke (C:) - Program files (x86)- Windows XP mode. Su to 4 subory: Windows XP Mode base.vhd, KEY.txt, VXPEULA.txt, a zlozka Tutorial.

Toto vsetko som si teda skopiroval z kamaratovho pc, kde bol normalne stihnuty XP MODE a po kliknuti na ikonu v start menu, sa zacala instalacia.
Mne vsak na mojom pc po klinkuti na tuto ikonu v start menu (ikona Windows XP Mode), stale pise, ze to mam stiahnut, aj ked uz mam vsetky potrebne subory v program files (akurat, ze som ich nestiahol ale skopiroval).

Neviete, co by som mal urobit aby sa mi zacala instalacia XP MODE po kliknuti na ikonu v start menu (ikona Windows XP Mode) ??

Dakujem.

Předmět Autor Datum
xp jsou dávno za mnou, ale nestačilo by otevřít vhd ve virtual pc?
kmochna 29.10.2011 12:52
kmochna
Ten soubor .vhd som uz skusal spustat cez virtual pc, win xp mi to nainstalovalo, ale nefunguje to t… poslední
perifer45 29.10.2011 12:56
perifer45

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru