Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Int.Explorer 7 - jiné ikony na záložkách i v adresním řádku

Ahoj všem :-) Na počítači s prohlížečem Int.Explorer 7 zlobí ikony - místo defaultní ikony v adresním řádku se promítá jiná a na záložkách otevřených oken taky. Viz obrázek - ty oranžové ikony tam nepatří. Třeba naše Poradna.net má přece svou favicon, tak proč se zobrazuje jiná? Totéž na záložce iDnes - ti mají taky svou favicon, ještě bych chápala zobrazení defaultní modrobílé ikony - ale proč tohle?

[ikony_jinak.gif]

Aktuálně se zobrazují tyto oranžové ikony (patří serveru centrum.cz), předtím tam byly např. ikony serveru domena.cz a jiné.

Vím, že IE7 má problémy se zapamatováním ikon pro uživatelem vytvořené linky, proto mám všechny zápisy na adrese C:\Documents and Settings\MojeJmeno\Oblíbené položky\links označeny jako ReadOnly. Na jiných počítačích se stejným SW vybavením toto opatření funguje, ale na tomto jednom pc je to popletené a nevím proč.

Zlobí to v IE7 včetně rozšíření IE7 pro i bez něj, zlobí to i v Maxthonu. Na počítači jsou WinXP SP2 + veškeré záplaty, aktuální antivir (nod), funkční firewall, kontroly na breberky taky nic nenašly. Až na tuto kosmetickou vadu funguje počítač normálně, svižně a dobře.

Můžete mi poradit, kde mám hledat a co zkontrolovat? Děkuju :-)

Předmět Autor Datum
vybílil bych dočasné soubory ie anebo začal používat normální prohlížeč http://tera.poradna.net/imag…
lední brtník 16.10.2007 08:47
lední brtník
Toto není můj počítač a uživatel jiný prohlížeč nechce. Dočasné soubory jsem mu vymazala. Ano, Maxth…
Eva_M 16.10.2007 08:50
Eva_M
znama chyba. ---- pokud pouziva Max 2 tak ten ma svoji vlastni spravu favicons - jednicka jede na ie…
kmochna 16.10.2007 08:56
kmochna
Kmochno, děkuju, pomohlo :beer: Už tam má zase default modrobílé ikony :-) Chci Ti už dlouho poděkov…
Eva_M 16.10.2007 09:06
Eva_M
neni zac - sam se ucim za pochodu :-[ poslední
kmochna 16.10.2007 09:20
kmochna

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru