Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Interaktivní reklama

Dobrý den,
potřebuju poradit ohledně tvorby interaktivních flash bannerů, které chci nadále vkládat přes googleAdwords.. reklamu si chci sama vytvořit, ale bohužel jsem nenašla moc podkladů, kterých bych se mohla chytit a s tvorbou začít. Mám zkušenost s programem Adobe Flash, ráda bych věděla jestli tenhle program bude stačit a případně jestli mi poradíte nějaké publikace nebo odkazy na internet, kde bych mohla vyčíst něco konstruktivního. Předem děkuji za odpovědi i ochotu.

Předmět Autor Datum
Ja neviem ci tu niekto robi vo flash, vacsinou ludia flash neznasaju ptz flahs player je priserna sr…
MM.. 28.06.2013 22:33
MM..
Este by som dodal ze na Adobe_Flash pisu Česká fóra o Flashi: Fórum Diskuse.jakpsatweb.cz Fórum Fl… poslední
MM.. 28.06.2013 22:37
MM..

Ja neviem ci tu niekto robi vo flash, vacsinou ludia flash neznasaju ptz flahs player je priserna sracka a odkedy mam kvoli tomu zapnute click_to_play tak ma to ani netrapi ptz take reklamy ani nevidim, takze si myslim ze reklama vo flash je silne kontraproduktivna. To radsej urobit len animovany gif apod.

Ale ok, ano flash sa robi v adobe flash. Co sa tyka nejakych navodov alebo tutorialov staci si zadat do www.google.com slova napr. create interactive flash a najde toho kvanta od textov cez videa atd. Pripadne dat si vyhladat nejake adobe flash tutorial apod.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru