Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Internet Explorer - jak nastavit "pokračovat, kde jste skončili"?

Vetšinou používám jako prohlížeč Operu, ale na některých stránkách mě dělá problémy tak použiju explorer. U Opery jde v pohodě nastavit "pokračovat, kde jste skončili", ale u expl. tuto možnost nemůže najít a nechce se mě věřit že to tam není, chtěl bych vědět kde se to dá nastavit.
Změna předmětu, původně: Explorer (karel)

Předmět Autor Datum
http://www.vistax64.com/tutorials/198250-internet- explorer-reopen-last-browsing-session.html
karel 29.08.2011 18:38
karel
No dík, ale tady jsem řešení problému nenašel. Bylo by lepší třeba napsat "nástroje- možnosti intern…
Boss_1 29.08.2011 22:49
Boss_1
Jsou tam přece obrázky. Já opravdu netuším, jakou máš verzi IE. Ty to víš?
karel 29.08.2011 22:51
karel
verziu IE zistis ked si vlezes v IE do menu help (napoveda) - about (o programe IE)
MM.. 29.08.2011 22:59
MM..
Google Chrome skus :-) ten je nejlepší podle mě ;-)
Dinaa 29.08.2011 23:00
Dinaa
Nejlepší v čem?
Kráťa 30.08.2011 01:47
Kráťa
PODLE MĚ rozhodně ale podle statistik lepší než IE
Dinaa 30.08.2011 15:56
Dinaa
Je to verze: 6.0.2900.2180 ... tak doufám že to v ní je, protože na instalaci nové verze se můžu ...
Boss_1 30.08.2011 12:06
Boss_1
verze 6.neco je totalne deravy siric virov absolutne nepouzitelna vec na surfovanie. Jaky mas dovod…
MM.. 30.08.2011 13:52
MM..
U verze 6 to myslím nešlo (je snad 10 let stará).
Kráťa 30.08.2011 15:25
Kráťa
Jaky mas dovod nedat si tam novsi IE? Snad na každé druhé stránce tě ti vocasi nutijou k registraci…
Boss_1 30.08.2011 21:24
Boss_1
Pletes sa riadne. A antiviraky su k nicemu. Do XP by som dal asi IE7, neviem zhlavy ci tam ide aj I…
MM.. 30.08.2011 21:32
MM..
Neděám updaty dokud nejsou bezpodmínečně nutné. Co taky aktualizovat: přehrávač? Proč když hravě spu…
Boss_1 31.08.2011 11:52
Boss_1
Vsetky updaty su bezpodmienecne nutne ptz to zaplatava diery ktore zneuzivaju cervy. A antivir nema…
MM.. 31.08.2011 14:58
MM..
Díry a červy. Tak takhle hluboko moje znalosti bohužel nesahají a to jsem oproti všem těm troubům co… poslední
Boss_1 31.08.2011 22:02
Boss_1

No dík, ale tady jsem řešení problému nenašel. Bylo by lepší třeba napsat "nástroje- možnosti internetu..." nebo tak nějak. Budu mít asi starší verzi vyhledávače. Tam ty ptákoviny o Windows vista, W7, W8 až windows padesát, nebo kolik jich ti ubožáci chcou ještě udělat jsem číst nechtěl.

verze 6.neco je totalne deravy siric virov absolutne nepouzitelna vec na surfovanie. Jaky mas dovod nedat si tam novsi IE? Je na www.microsoft.com alebo na start-windows update.
nieco ti blbo po instalacii novsieho IE? (bolo par ovladacov ktore robili problem po instalacii IE7 do WinXP, napr. od HP a tusim k nejakej WiFi som mal problem, ale staci ich aktualizovat a idu aj s IE7)

Jaky mas dovod nedat si tam novsi IE?

Snad na každé druhé stránce tě ti vocasi nutijou k registraci a to často i na stránkách kde je to úplně zbytečny. Přihlášení se po dalším spuštění pamatuje, ale ne na všech stránkách. U některých často používaných mě u Opery nutí se přihlašovat pořád, což je nepřijatelné, ale tato stará verze IE si to pamatuje a je možny že při přechodu na novou verzi to bude dělat to samo jako Opera. Vyjímkou nejsou stránky kde je k ničemu zaškrtnout políčko "pamatovat si přihlášení při další návštěvě" protože při další návštěvě se zas přihlašuju a to i u stránek navštěvovaných co chvila. Tady naše tera p. si přihlášení samože drží stále, aspoň pokud nedojde k dlouhodobé absenci návštěvy.

Vypadá to, že tvůj nabídnutej IE8 není v cze?
A zatím jsem teda neslyšel, že by starej prohlížeč zavinil nával virů. Celkově nevím o tom, že by jakejkoli prohlížeč měl co dočinění s propouštěním, nebo blokací příchodu virů, k čemu by pak byly antiviráky? Ale je možny že se pletu.

Pletes sa riadne. A antiviraky su k nicemu.

Do XP by som dal asi IE7, neviem zhlavy ci tam ide aj IE8. Cesky je na www.microsoft.cz. Pouzi Start - Windows update tam ti napise vsetko co mozes updatovat. Ked nemas ani ziaden updaty tak to mas potom to PC derave este 100x viac jak ten IE6 :) Ale to je fuk stejne si ludia viry instaluju uz dnes sami dobrovolne.

No, rob jak chces, ked chces pouzivat to obnovenie posledne otvorenych webov tak mozes skusit IE7, on sa da normalne odinstalovat ak ho budes chciet odinstalovat (az do doby nez nainstalujes SP3, potom IE7 uz odinstalovat nejde alebo tak nejak).

P.S. alebo skus firefox (ale ani neviem ci ten tuto funkciu ma :) ale myslim ze ma)

P.S.2. a nechapem kto ta kde nuti k registraci, a co to ma spolocne s verziou IE? Pises nezmysly. Ked ta vsetky weby nuti k registraci tak mas nieco blbo alebo uz davno zavirene alebo neviem do coho ta kto kde nuti :)

Neděám updaty dokud nejsou bezpodmínečně nutné. Co taky aktualizovat: přehrávač? Proč když hravě spustím všechny formáty filmů. Antivirák? Proč když je k ničemu;-). Ovladače GK, nebo DX? Proč když jdou hry vpoho. Mám dost trpky zkušenosti s patchy do her- Hra ex, přeinstal, zachování staré verze a s patchem do pr***e. Samože nemyslím třeba Gothic3, to je legenda sama o sobě.

P.S.2. a nechapem kto ta kde nuti k registraci, a co to ma spolocne s verziou IE? Pises nezmysly. Ked ta vsetky weby nuti k registraci tak mas nieco blbo alebo uz davno zavirene alebo neviem do coho ta kto kde nuti :)

To je pěkná ptákovina co jsi teď napsal. Třeba výčet stránek kde se bez zareg. nehneš: Maily, všechny warezy:-), stahovací servry ( ulozto, quickshare, sharerapid,...), t-mobile, lide.cz (tfuj), subtitles.cz, riomedia.cz, internetovy bankovnictví, .... a i zde je lepší se zareg. je ti to málo nebo mám pokračovat?? No a jeden prohlížeč si pamatuje přihlášení a u druhyho to naopak padá.
Jo a cestu: start- windows upate nikde nevidím!

Vsetky updaty su bezpodmienecne nutne ptz to zaplatava diery ktore zneuzivaju cervy. A antivir nema sancu (0% uspech) zachytit cerv siriaci sa cez dieru v OS. Na to su updaty.

Jakym sposobom sa pamata prihlasenie na web zavisi od webu, a nikto ta nenuti sa niekam prihlasovat. Mozes ist napr. von hrat futbal a nemusis sa nikam prihlasovat.
BTW. pamatanie prihlasenia dlhsi cas je extremne nebezpecne, a patrne preto ti to ide len s tym totalne nebezpecnym IE6, tam funguju len tie najnebezpecnejsie veci. Aby si sa raz nezobudil ze ti niekto ukradol vsetky email konta a uz sa tam neprihlasis alebo bude z tvojho konta posielat emaily apod. Uz som pisal mozes skusit IE7 mozno maju taku "super funkciu" (super pre hekerov) aj ten.
Co sa tyka opakovaneho prihlasovania na weby tak kazdy slusny moderny prehliadac ma moznost zapamatat si hesla ktore potom nemusis furt vypisovat, toto je ale bezpecne len ak su hesla chranene pomocou master password tusim to vie Opera zhlavy neviem ja toto vzdy vypinam moje hesla nebudu ulozene NIKDE NIKDY. (master password sa musi zadat rucne raz, potom ti to uz nahradza hesla na weby samo). Ak nic nezadavas a chces byt furt prihalseny, tak je to totalne nebezpecne a kazdemu pripadnemu utocnikovi (kazdy druhy rus s vekom >15 a PC) davas vsetky svoje konta jak na striebornom podnose.

P.S. a start-windows update znamena ze ked zmacknes tlacitko Start, tak tam mas na vrchu polozku Windows Update, alebo Microsoft Update. Tam je aj IE medzi dalsimi updatmi.

Díry a červy. Tak takhle hluboko moje znalosti bohužel nesahají a to jsem oproti všem těm troubům co mám kolem sebe, kteří nevijou ani co je to GK počítačovej boss, bůh, king a nevím co ještě.
Vpodstatě u všech stránek co jsem zadal a kde se musíš reg. je mě ukradeny když se tam bude někdo hrabat, protože tam nejsou žádny osobní data. Vyjímkou je samože ten mail. A co se týče internet. bank. tam se hesla zadávají při každé návštěvě to je jasny a taky to nevadí tam zavítám 1x měs. A k tomu hrabání může dojít jen mimo můj PC, protože na něj nebude mít přístup NIKDO, NIKDE a NIKDY! (fear factor):-)

P.S. a start-windows update znamena ze ked zmacknes tlacitko Start, tak tam mas na vrchu polozku Windows Update, alebo Microsoft Update. Tam je aj IE medzi dalsimi updatmi.

Ať čučím jak čučím tato cesta u mě není (Win XP prof.) a při zadání do vyhledávače vyskočí jen jeden pzn. blok (txt)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru