Avatar uživatele
anonym

Amsterdam shop a smile shop- prodávájí i dětem?

Mám podezření na 14-ti letou dceru, že v AS opakovaně nakupuje. Na jejich stránkách je ale povolen vstup až od 18-ti let, takže mě napadá, jestli tam vůbec dětem prodávají?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? barnajka před 4782 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Moc bych nespoléhal na dodržování zákonů a na etiku provozovatelů v těchto obchodech.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
barnajka

Kde se obchoduje s drogami, tam se na nějakou etiku a legalitu nehledí. To, že jejich stránky povolují až od 18 let, je čistě formální věc, věta, která nic neznamená. Dealer drogu prodá komukoliv, kdo má zájem – a mladým lidem tím spíš, protože si tak „vychovává“ potenciální stálé zákazníky do budoucna. Snažila jsem se najít něco víc informací, za všechno mluví asi tento úryvek:

O tom, co to obsahuje se nic nedozvíte, protože zkrátka ty informace nejsou ani u prodejce.Po aplikaci drogy je údajně stav jako na pervitinu a potom následuje i dojezd (zhoršená nálada,deprese)Dal­ší známí, co mně o tom začal básnit a nikdy předtím žádnou drogu neměl řek – že to byli nejlepší okamžiky jeho života a potom další den nemohl usnout a měl velice špatnou náladu, ale stálo to za ten pocit.
Jen vám chci nastínit situaci, která se teď děje každou vteřinou a narůstá zní to neuveřitelně, ale vážně to takhle je a prodají to komukoliv, proto před tím chrantě svoje děti a lidi, na kterých vám záleží, protože se tu jedna o něco horšího nez jsou tvrdé drogy, a koupíte to na náměstí ve svém městě v kameném obchodě.Ať si následky domyslí každý.
Zastaví se tady novy trend sintetickych drog, az začnou umírat děti jako v Polsku ?

Pokud máte podezření, že dcera v těchto shopech nakupuje, neztrácejte čas a vyhledejte odbornou konzultaci a odbornou pomoc, protože toto je opravdu hazardování se životem.

Zdroj: http://hirsaver­.blog.idnes.cz/c/172882­/Obchody-se-smrti.html

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek