Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Internetová brána??

Dobrý den,
mám Win Xp Home Edition, připojený router a vše funguje. Když jsem se pokusil připojit do sítě 2. PC a vytvořil jsem domácí síť pod vedením průvodce, tak se mi objevilo v Síťových připojeních "Internetová brána a že je připojená už 2 týdny" (po asi 2 minutách co tam byla). Domácí síť už nepotřebuju:-| a když chci tu Bránu zrušit, tak to nejde prej že je zatižená připojováním nebo odpojováním.3-[.. PROSÍM PORAĎTE !!
Díky

Předmět Autor Datum
na průvodce se příště vyse- špatně je totiž debilní mrchosoftí pojmenování; domácí síť podle nich sn…
lední brtník 22.11.2008 16:38
lední brtník
díky zkusim to
Kotuč 22.11.2008 16:44
Kotuč
Zdravím. Dá se té Internetové brány od MS ze Síťových připojení nějak zbavit? V jedné domácnosti se…
Tomas 14.02.2013 12:55
Tomas
1. Netuším, proč se ptáte ve více, než 4 roky starém tématu a nezaložíte si vlastní. 2. Proč nezkusí…
Kurt 14.02.2013 13:25
Kurt
Provedu....
tomas______ 14.02.2013 13:36
tomas______
Tak je to asi zde: http://techtips.salon.com/internet-gateway-showing -up-list-connections-1757.html… poslední
Tomas 14.02.2013 13:55
Tomas

na průvodce se příště vyse-
špatně je totiž debilní mrchosoftí pojmenování; domácí síť podle nich snad znamená nějakou zrůdnost se sdílením internetu - čili naprostá blbost.
pro připojení přes router je jedině správná volba "připojit k lan", a nemá to nic společného s žádnou domácností a malou kanceláří. ten průvodce jen nechá firewall, připojení k síti ethernet, zapne službu sdílení souborů, a nechá na tobě nastavení protokolu tct/ip.

když ti nejde smazat tvé slavné nefunkční připojení, viděl bych to na odebrání síťovky, restart, windows si po restartu něco nastaví samy. ve správci zařízení nechat zobrazit skrytá zařízení a smazat jiný výskyt této síťovky.
tcp/ip necháš nastavit na dhcp, nebo pokud máš radši na síti pořádek a rychlejší start windows, naklofeš si pevnou adresu a bránu podle routeru a dns poskytovatele sám.

Zdravím. Dá se té Internetové brány od MS ze Síťových připojení nějak zbavit? V jedné domácnosti se toto svinstvo objevilo a PC mezi sebou nejsou vidět. Z jednoho je vidět jen ten samý, z druhého se na tamten nejde dostat - nedostatečná oprávnění. Net i síť. tisky jdou. Oby XP Pro přes wifi router. Skupina stejná, vyzkoušeno s autom. IP i přiděleným.
T.

1. Netuším, proč se ptáte ve více, než 4 roky starém tématu a nezaložíte si vlastní.
2. Proč nezkusíte ten uvedený postup? když ti nejde smazat tvé slavné nefunkční připojení, viděl bych to na odebrání síťovky, restart, windows si po restartu něco nastaví samy.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru