Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Internetová encyklopedie

Dobrý den

Tvořím nové MMORPG a chci vytvořit jako součást hlavního webu i encyklopedii předmětů, jejich statistik, apod... Proto bych chtěl, jestli byste mi někdo nedoporučil nějaký encyklopedický systém, něco jako Drupal, jenže určený přímo na encyklopedie, se základním vyhledáváním, rozškatulkováním jednotlivých předmětů (na zbraně, helmy, brnka, ...) a snadnou tvorbou i komplexnějších tabulek.

Nebude to sloužit jen hráčům, ale i mně, při rozšiřování herní databáze.

Bude lepší, když to nebude se spojovat přímo s herní MySql databází, ale bude to uděláno tak, že data tam musím přidat ručně, protože když náhodou nepojede herní server (čili ani databáze), tak aby byla tato encyklopedie k dispozici.

Bylo by fajn, kdyby se tam dal nějak výrazněji upravit vzhled, abych to přizpůsobil vlastním požadavkům (ne něco jako Wiki jádro, kde je bílé pozadí a takový ten wikipedistický styl)....

Děkuji mnohokrát za rady a tipy popř. doporučení

Předmět Autor Datum
Wiki si přece můžeš sám upravit pomocí CSS ne? Deathwing
Wikan 03.03.2011 16:51
Wikan
Wikia je systém, který je jako webgarden, nemůžu si to hodit na svou doménu... Jak říkám, byl bych v…
Pohod.ka 03.03.2011 17:02
Pohod.ka
Když chceš něco, "aby to jelo když je databáze rozbitá", co použít třeba e-shop Panavis, který běží… poslední
Kráťa 03.03.2011 17:15
Kráťa

Wikia je systém, který je jako webgarden, nemůžu si to hodit na svou doménu... Jak říkám, byl bych velice rád za něco, jako je ten Drupal...

Přinejhorším to postavím přímo na něm... co mi zbývá :)

Když chceš něco, "aby to jelo když je databáze rozbitá", co použít třeba e-shop Panavis, který běží bez databáze? Jen by tam prostě nebyly žádné ceny, vyndat košík etc. V menu by se kliklo na třeba brnění a zobrazilo by se všechno vložené brnění, včetně brnění hlavy. :-)
A na totéž s databází MySQL zase třeba Prestashop.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru