Avatar uživatele
Denise

Internetový prohlížeč vykazuje chybu ERR_TIMED_OUT. Co s tím?

Poslední dva dny mám problém s připojením k internetu. Google Chrome mi vykazuje ERR_TIMED_OUT. Připojení k WiFi funguje. Na ostatních přístrojích- laptopy a telefony internet funguje bez problémů. Kde může být chyba prosím? Jsem zoufalá.

Zajímavá 0 před 2556 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
cochee

Příčin může být hodně. Nejprve zkus použít Internet Explorer nebo Edge namísto Chrome (nebo si nainstaluj jiný prohlížeč – Operu nebo Firefox, ale zkouška na IE/Edge je bez dodatečné práce, protože se nemusí instalovat – je ve Windows). Pokud to poběží, je chyba v Chrome a zkusil bych jej odinstalovat a zase nainstalovat, ono to ale nemusí pomoct, protože Chrome je dost mrcha a odinstalace nechává po sobě zbytky. Pokud to i v IE/Edge nepůjde, je problém v samotných Windows. Buď máš vir, nebo třeba aktivní více než jeden antivirový program (má být jen jeden, jinak se spolu „hádají“ a zpomalují nebo až zatuhnou celý počítač). To jsou tak první věci, co mě napadly, ale další už bez prohlídky počítače neřeknu nic konkrétně. Měl by to někdo znalý vidět.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
led

Než začnete volat o pomoc, vyzkoušejte si opravit připojení sama
Předpokládám, že jde o připojení přes počítač se systémem Windows …
1 – Na liště vedle hodin by měla být ikonka internetového připojení (obrazovka nebo obloučky)
a – ikonka je bez doplňujícího žlutého trojúhelníku s vykřičníkem = připojení je funkční, po postavení kurzoru myši nad ikonku by se měl objevit název připojení a můžete pracovat
b – ikonku doplňuje žlutý trojúhelník s vykřičníkem = připojení je chybné, pak postupujte podle bodu 2:
2 – překontrolujte si fyzicky zasunutí internetového kabelu do zdířky, vytáhněte a znovu zasuňte a čekejte, až si systém načte data, pak postupujte dle bodu 1
3 – pokud problém zůstává,
klepněte na ikonku pravým tlačítkem myši a vyberte nabídku „řešit problémy“
Následně systém začne kontrolovat data a provede opravu připojení.
a – sledujte při tom chování ikonky … v průběhu načítání dat se může opravit připojení „samo“ a ikonka změní svůj vzhled – zmizí výstražný znak a po přiblížení myši se objeví název připojení. Připojení je opraveno … V tom případě můžete přerušit práci opraváře a ukončit.
4 – otevřete si prohlížeč a zkontrolujte připojení, načítání některé stránky.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
majlika3

spustit – „services.msc“ najdi „šifrování“- pravým " vlastnosti „ – záložka "přihlášení“- přepni na místní systémové přihlášení a povol přístup k ploše- restartuj komp- užívej si chrome

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Denise

Internetové připojení je v pořádku tzn. žádný vykřičník ani nic podobného. Systémové řešení problémů jsem též vyzkoušela ale bez úspěchu.

před 2556 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
led

ani wifi, ani kábel?

před 2556 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
led

ikonka ukazuje názov siete?

před 2556 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Denise

Přes jiné internet. prohlížeče též internet nefunguje. Antivirový program mám jen jeden -Avast. Jiný v pc nemám.

před 2556 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
cochee

Tak pak už, jak jsem napsal, může být problém leckde a bez fyzické přítomnosti u PC bude jeho hledání jen hádání. PC by měl vidět někdo, kdo počítačům rozumí více než na uživatelské úrovni. Ještě mě napadla poslední věc, zkusit obnovit počítač přes bod obnovení, musela by sis ale vzpomenout aspoň přibližně na datum, odkdy problém nastal a pak vybrat bod obnovy s dřívějším datem. Velmi staré body obnovy však Windows postupně odmazává, tak se může stát, že už tam takový vhodný (= starý) nebude. Jak se dostat k bodům obnovy si najdi ve windowsové nápovědě.

před 2555 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek