Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Inštalácia XP s poškodeného media

Takže pred niekoľkými rokmi som sem písal žiadosť o pomoc s nefunkčným inštalačným CD od Windows XP:Profesionál. Vtedy som zavolal na podporu Microsoftu a tam ma odbili s tým že náhradný inštalačný disk poskytuje zo zásady predajca od ktorého som to kúpil. Rovnako nehorázny bol i návrh aby som si ho stiahol s torrentu. Nuž a v predajni mi poskytli náhradný disk jeden od OEM:Windows XP:Profesional 2005 a jeden vytvorili z mojej inštalačky OEM:Windows XP:Profesional 2002 Verziu 2005 nemám problém nainštalovať ale nieje legálna po použití aktualizácii sčerneje obrazovka. A nefunguje na ňom ani CD key od starého windowsu. A pred chvíľou sa mi podarila inštalácia za pomoci zavádzacích diskiet OEM:Windows XP:Profesional 2002 bohužiaľ počas inštalácie skočilo niekoľko krát error. Ale systém sa našťastie dal aktivovať. Windows ako tak funguje len problémom je že mu chýbajú súbory alebo aj celé zložky. Ako napríklad uvediem systém32,Množstvo súborov asi 18,ktoré som nemohol nainštalovať a tak som dal preskočiť ich. Na Windowse funguje iba základný motív. Chábajú komplet obrázky tlačítka vypnout,odhlásiť sa ako aj ich podtlačítka sú všetko sivé kocky. Dá sa nejako takto poškodený systém opraviť? Chábajúce veci doinštalovať z internetu a pod...

Předmět Autor Datum
toto nema zadne reseni
Alfonz.SPO 15.09.2012 23:25
Alfonz.SPO
Navíc to nejde číst.
mif 15.09.2012 23:27
mif
přestaň konečně ze sebe dělat vola, na to je škoda času zdejších lidí. problémom je že mu chýbajú s…
lední brtník 16.09.2012 00:12
lední brtník
Pravda moja chyba až teraz som pozeral že zložka system32 existuje ale pri inštalácii mi vypísalo ni…
TomasD 17.09.2012 14:01
TomasD
Vy už dokážete dokur*it tablet s Androidem?! Pak téze předpisatele padá...
ms 17.09.2012 14:12
ms
Potrebujes spravne CD (OEM/neOEM a Home/Pro a pripadne SP2/SP3) podla toho jaky mas kluc (na nalepke… poslední
MM.. 17.09.2012 14:14
MM..

přestaň konečně ze sebe dělat vola, na to je škoda času zdejších lidí.

problémom je že mu chýbajú súbory alebo aj celé zložky. Ako napríklad uvediem systém32

v system32 máš právě windows. bez tohoto adresáře není možné, aby systém nastartoval.

když víš že máš správný (oem) product key, půjč si a zkopíruj od někoho (oem) cd a nepřidělávej si nové problémy s vadným médiem, které stejně vyřešit neumíš, místo toho sem píšeš podřadné scifi.

návodů jak něco spravit jsi tu dostal desítky. všechno ignoruješ, píšeš čím dál větší nesmysly, jsi nepoučitelný.

tobě do ruky nepatří windows. potřebuješ systém kterému nerozumíš (to sice windows splňují už teď), kterého se budeš bát v něm něco hledat, měnit a přeinstalovávat (=rozdrbávat). pořiď si krám od apple. všechno je tam hotové, od dodání funguje, a ty dosáhneš nirvány.

Pravda moja chyba až teraz som pozeral že zložka system32 existuje ale pri inštalácii mi vypísalo niekľoko krát error.

Problém je že kamaráti majú už všetci Visty alebo sedmičky. V servisoch,kde som sa bol písať mi dali hneď niekoľko verzii Windowsu XP:Profesionál. Bohužiaľ žiadna nebola tá prava na žiadnej mi nechcelo vziať produkt Key. V predajni kde sme ho kúpili mi naviac oznámili že takéto verzie windows XP už nedržia. Takže od nikoho už nezískam náhradné CD.

Keď si to už nahryzol ako sa dá na Tablete z Androjidom preinštalovať systém alebo nejako vrátiť pôvodné prednastavenia?

Potrebujes spravne CD (OEM/neOEM a Home/Pro a pripadne SP2/SP3) podla toho jaky mas kluc (na nalepke je to napisane).
A normalne to nainstalovat. Kde si zozenies instalacku je tvoj problem, MS ti instalacku dodal ak to bol retail, ak to je OEM tak MS s tym nema nic spolocne ale predajca PC ti ma dat/predat instalacku alebo recovery disk.

A zakladny predpoklad je mat funkcny hardware. Ne vadne disky, ne vadne RAM, ne vadnu CDROM, ne dosku 10rocnu s kondenzatormi bez kapacity, atd. Takze uz konecne prestan sa snazis spojazdnovat 10rocne sroty ptz na to nemas znalosti, a nerobil by som to ani ja s 30rocnymi skusenostami v IT/el-tech, ptz viem ze staru dosku opravovat je takmer nemozne (a aj zbytocne, ptz stare sroty len zeru nenormalne energie a maju prd vykon)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru