Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno JAVA kurz v Ostravě ??

Ahoj všichni!
Rád bych se zeptal, jestli nevíte o nějakých kurzech Javy v Ostravě, popř. severomoravském okolí :-) Ideální by byl i s nějakou certifikací na konci a zaměřený spíše na frameworky (nejspíš základy JavaEE) - na VŠ jsme měli Javy semestr a věnoval jsem se jí spíše okrajově (dělal jsem ve firmě s Pythonem + poslední dobou C) a rád bych to dohnal, abych byl "uplatnitelný". Víte i něčem takovém?

Moc díky za odpovědi ;-)

P.s.: Pokud ne, jak jste začínali jako Javeři vy? Přijde mi, že sehnat práci / stáž (právě jsem dokončil druhák na VŠ) jen tak je celkem dost problematické, všude kam kouknu chtějí znalost nějaké technologie, kterou neznám a přijde mi blbost učit se to "na míru", když za třeba 3 měsíce už to místo stopro volné nebude...

Předmět Autor Datum
Já začínal tak, že jsem si prostě udělal aplikaci na telefon. A při tom jsem se naučil s Javou, SQL…
Nigfire 24.06.2014 23:29
Nigfire
Šlo mi spíše o to, že se to učí delší dobu a nevím, co bude třeba - tj. nechci zabít 2 měsíce učením…
Katsushiro 24.06.2014 23:38
Katsushiro
Cokoliv se naučíš, ti k něčemu bude.
Wikan 25.06.2014 08:08
Wikan
Servlety a JSP jsou i ve Springu...:-) Pokud si chces hledat praci v Ostrave, tak se nauc prave ten…
MaSo 25.06.2014 09:02
MaSo
Všem moc díky za odpovědi, vrhnu se tedy na Spring :-) poslední
Katsushiro 02.07.2014 19:27
Katsushiro

Já začínal tak, že jsem si prostě udělal aplikaci na telefon. A při tom jsem se naučil s Javou, SQL a podobnýma kravinama. Pokud umíš v Javě základy, tak tě nějaký frameworky nemůžou absolutně překvapit, jsou to všechno jen obyčejný třídy s metodama, který umí použít každej ne úplně vygumovanej programátor.

Šlo mi spíše o to, že se to učí delší dobu a nevím, co bude třeba - tj. nechci zabít 2 měsíce učením např. Springu, který mi pak bude nanic, když nabídky z firem budou chtít servlety a JSP. Tak jsem doufal, že kurz bude odpovídat cca poptávce + budu mít papír k životopisu...

Servlety a JSP jsou i ve Springu...:-)

Pokud si chces hledat praci v Ostrave, tak se nauc prave ten Spring (90% procent firem v Ove ho pouziva}. Kdyz budes umet Spring, tak prechod na JEE je uz vcelku bezbolestny, ponevadz jsou tam pouzite podobne principy.

Kurz nedoporucim, zadny neznam. Kup nejake knihy, studuj a programuj, tak se naucis nejvice. Zacni knihou Effective Java od J. Blocha, pak se vrhni na enterprise veci.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru