Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Android - zvětšění /cache oddílu

Ahoj všem (hlavně androidářům),

mám starší tablet PoV Protab2 (rootnutý, verze 2.3.něco) a narazil jsem s několika programy na to, že /cache oddíl pro instalaci SW je příliš malý, pročež větší programy nejdou nainstalovat. Zkoušel jsem mu podstrčit SDkartu naformátovanou na ext4 a umoutnout /cache (úspěšně) a remountnout jej na kartu, ale tenhle postup selhal na tom, že nejsem schopen přimontovat ten ext4 oddíl (ani jako ext2).

Můj dotaz zní: máte někdo obecný postup jak se dostat k většímu oddílu /cache, ideálně bez toho, abych musel reinstalovat všechny již nainstalované programy?

Díky předem.

Předmět Autor Datum
up.
touchwood 21.01.2013 20:19
touchwood
K tomuto účelu používám Link2SD Dokáže již nainstalované aplikace odstěhovat na kartu (mám ext2), př…
Siki83 21.01.2013 20:29
Siki83
obávám se, že toto není můj problém. Místa na interním storage mám dost, problém je v něčem jiném -… poslední
touchwood 28.01.2013 08:45
touchwood

obávám se, že toto není můj problém. Místa na interním storage mám dost, problém je v něčem jiném - oddíl "/cache", který je určen pro instalaci, má velikost tuším jen 30 nebo 40MB, a i když cache zcela vyprázdním, tak nelze nainstalovat APK soubory z Marketu, které jsou větší než tento cache oddíl.

Už jsem zkoušel udělat symlink jinam, zkoušel jsem tam strčit kartu s EXT2/3/4 oddílem a přemontovat (nepodařilo se mi namountovat oddíl na SDkartě), ale neúspěšně.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru