Avatar uživatele
Black_Pearl

Jací jsou Turci co se týče vztahů?

Je mi jasný, že každej je jinej, ale zajímá mě to alespoň…Jak to říct? Globálně? :) Poznala sem Turka žijícího v Čechách a on tvrdí, že mě hroooozně miluje :) Ale trošku se bojím s ním jít do vztahu, protože nevim co mě čeká. Všem děkuju za odpovědi a přeju hezký večer :)
Doplňuji:
morantika – to snad ne…žije tady s rodiči už několik let :) A znám ho už dost dlouho. Na jinejch stránkách lidi tvrdí že jsou hrozně žárlivý atd :/

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4428 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
morantika

honem pryč!mě "strašně"miloval bulhar,vím o čem mluvím,byla jsem sponzor,nakonec,když jsem potratila,on sedl do auta a odjel za svou černou ženou,se všema věcma ode mě…když nemá kam odjet,tak to jo,promiň,zkus to,jinak to nezjistíš

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Andrés

Nevím, jací jsou Turci, ale je to muž, takže tě chce dostat do postele :)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Andělé

Jací jsou nevím,ale na nikoho nedejte. Vaše srdce Vám samo odpoví..
Na filmy nedávám,ale dle jejich kultury a způsobu chování si myslím,že Turci mají větší úctu k lidem..
Ale jinak takovej „Onur“ byl k sežrání,no prostě úúúžasnééééééj:-D
Doplňuji:
To jsou Turci opravdu takoví???
Měla jsem na ně zcela jiný dojem,tak to jsem tedy úplně mimo…
Ale pokud žije tady,může vše dopadnout jinak,ale samozřejmě také nemusí..

Upravil/a: Andělé

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Kolega mě převyprávěl příběh z Rytmus života. Paní byla v Turecku na dovolené. Měla cestovní pojištění. Tam se jí udělalo nevolno. Tamní lékaři zjistili že má vysokou pojistku. Zadělali jí střeva aby inkasovali. Týden trpěla, nakonec se střevo protrhlo, infekce, otrava krve. Přijela za ní dcera, zjistila co se děje… Přivezli ji do Čech do nemocnice takřka před smrtí. Zachraňovali ji půl roku ale přesto jí museli odoperovat část střev. Jak je na tom teď zdravotně nevím. Hlavně že si myslíte že mohamedáni mají větší úctu k životu. Podle mě jsou 100 let za opicemi. Láska? To oni se jen tak tváří, než dostanou to co chtějí. A ti mladí co mají kořeny v cizině, ti co zde žijí: V určitém věku začnou pátrat po kultuře svých předků. To není dobré ale ani špatné. Jen se mohou změnit a svoje přesvědčení vnucovat ostatním.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
pusinka50

Chtějí ovládat, všechno a všechny kolem sebe, ikdyž zpočátku se tváří moc mírumilovně, chtěli by ovládnout celou Evropu, o rodinných poměrech ani nemluvě. Pokud budeš ochotná v jeho zemi chodit 3 kroky za ním s nosem u země, můžeš si s ním něco začít, pokud chceš zůstat sama sebou, tak pryč od něho.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek