Avatar uživatele
anonym

Jací jste v práci???

Máte někdo zkušenost s pracovníky v psích útulcích. Teď jsem chtěla nějakou informaci,paní byla velice nepříjemná.Chápu,že práce tam mají až až,já tu informaci nepotřebovala teď hned,stačilo by,kdyby mi pak třeba jen nepsala,jestli něco zjistila. A vážně byla neochotná. A jak se chováte vy v práci???

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? annas, Sandy, rynek878 před 5135 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
quentos

jako učitel jsem měl vždycky problém spíše z opačného konce: příjemný se snažím být vždy, někdy až natolik, že si mí studenti stěžovali, že se pro samou srandu nic nenaučí, takže se spíš musím snažit přitvrdit…

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Wareg

Mám osobní zkušenost s tím, že když jsem byl bez práce, zkusil jsem si zavolat do psího útulku. Miluju psy, proto bych tuto zkušenost klidně a mile rád uvítal. Paní byla do telefonu silně nesypmatická a nepříjemná. Dala mi pocítit, že tam vládne matriarchát… Což jsem dost dobře nepochopil, protože myslím, že v psích útulcích je v prvé řadě chov a starání se o psy, než řešit mezilidské vztahy a jejich „žabo-myší vztahy“.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
iwetax

V práci jsem byla občas nepříjemná, né že bych nadávala , ale tvářila jsem se občas zamračeně a unaveně. Proto bych také nešla dělat do krámu nebo služeb. V továrně to nevadí.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anetadela1

Já jsem byla téměř vždy na zákazníky usměvavá. A když jsem neměla důvod se smát, tak jsem si s tím zákazníkem pokecala – svěřila se mu, a rázem bylo špatný náladě. Já bych nemohla sedět někde v kanclu a mít kolem sebe jen kolegy. Zkoušela jsem to při změně práce a po třech dnech jsem musela vypadnout. Už se těším až si po MD otevřu svůj obchůdek…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Lucimia

Já jsem vždy byla, jsem a doufám že i v budoucnosti budu příjemná na své pacienty.
Samozřejmě jsem se setkala s opravdu nepříjemnými sestrami i lékaři. Největší trauma jsem zažila v práci na pozici sestry, na kterou jsem nastoupila hned po maturitě. Sestry tam doslova člověku sráželi sebevědomí. Pravda, měla jsem si vybral lehčí oddělení. Teď jsem ráda, že ještě studuji, ale čekám, že na praxích si zase občas užiju.
Ale tyto vztahy mezi pracovníky v zaměstnání bohužel do běžného života patří…:-(

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek