Avatar uživatele
bolak

Jak Kajínek vysvětloval ty zbraně, co se u něj našly?

Když se teda snažil vytvořit si takové renomé, že je sice lupič a grázlík, ale nikdy by nikoho nezabil. K čemu teda potřeboval ty spousty samopalů, pistole s tlumičema a brokovnice, když on ROZHODNĚ nedělal vraždy? To přece normální člověk, kterej vykrádá byty, nepotřebuje, zbraň si pořizuje člověk, kterej je odhodlanej ji použít, zvlášť když jde o loupačky.

Nebo jaká byla jeho verze, „ano, měl jsem ji při vloupačce, ale jen pro svou sebeobranu…“? A tlumič proto, že je ohleduplnej a nechtěl vzbudit sousedy?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? gagaga před 2349 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
plebs

Zeptat se na Hradě

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
klumprt

Nevim, ale třeba to řekne nebo říkal v té svojí one man show na Primě.
Myslím, že to byl ještě jakoby ten nejmenší problém. A mohl by říct asi něco v tom smyslu, že se chtěl chránit před tím policejně mafiánským podsvětím, které na něj hodilo tu vraždu pod mostem.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

Nevím, jak Kojínek, ela stačilo to vysvětlit sběratelstvím těchto předmětů. Tato tvrzení by pak mohla být chápana max. jako přirozený mechanismus, kterej se v mozku delikventa spustí, když teče do bot, nicméně sběratelství je hobby, tam je to pevně daný ;)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mosoj

Podnikatel Janda měl ochranku, dva Pokoše. Úkol Kájínka na místě vraždy byl jaký? To si tam šel uspokojovat svoji sběratelskou vášeň?

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek