Avatar uživatele
MonkeyKing

Jak a kde sehnat ty nejlevnější letenky?

Je mi jasné jak to na letišti chodí: Nemohou sehnat cestující na poslední místo, tak je dají levně – jenže kdy tuto příležitost chytit a kde? Mám celý den čekat na letišti? Je to snad i na internetu? Na co bych si měl dávat pozor?

Zajímavá 0 před 3867 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Tak takto „to NEchodí“… 😁 Představa, že nějaký prodejce běhá po letištní hale a loví ´posledního´ pasažéra´ je komická… 😁
Nejlevnější letenky seženeš, pokud si je zabookuješ dlouho dopředu a na méně atraktivní let (více přestupů v ´horších destinacích´, delší čekací doby na přestupech, přejezdy na přestupech…).

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
led

Cena najlacnejších leteniek je bez rôznych povinných poplatkov, je len za samotný let, ale napríklad letištný poplatok v tom nie je zahrnutý.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Bob2

Já teda lítám poměrně často a objednávám letenky přes studenta, teda.. přesněji tady http://www.stu­dentagency.cz/le­tenky/index.html bývají tam hodně slevy a různé akce. Vždycky to sleduju z pohodlí domova a nelítám po letišti a nesháním letenky :D to bych se asi nervově zhroutil :D jakmile nemám letenku pěkně už zařízenou než odlétám, tak bych asi už nikam neodcestoval. Chce to sledovat nějakou dobu a sám uvidíš, jak se ty ceny mění. Dej na svůj rozum :)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Broukk

Já kupuju u Studenta, jak už tady někdo psal a jsem spokojená :)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek