Avatar uživatele
kurec

Jak aktualizovat moji grafickou kartu?

Při otevření hry Overwatch (název zde není důležitý) na mě vybafla tahle tabulka https://ctrlv­.cz/zQej , kde je psáno, že nemám
aktualizované ovladače ke grafické kartě, tak jsem zjistil, že v počítači mám jen nainstalovaný jeden ovladač ke grafice a to je Catalyst Control Center, který si myslím, že je zastaralý, tak by mě zajímalo, jak vybrat ten správný ovladač + mám problém, že mám grafiku od firmy ATI a web téhle společnosti jsem nikde nenašel, pouze AMD, tak by mě zajímalo, jak to s těma firmama je jinak způsob ovládací panely – správce zařízení – aktualizovat ovladače zařízení jsem už udělal a nenašlo mi to žádný nový ovladač, pouze řeklo, že mám všechny grafické ovladače aktualizované ,ovšem hra říká, že ne, tak kde bych našel ten správný ovladač?

Zajímavá 0 před 2919 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
McArthur

Společnost ATi byla koupena společností AMD, a to už před spoustou let. Klidně na webu AMD (www.amd.com) zkus najít ovladač ke své grafice, jen místo názvu ATi dávej AMD. Ostatní značení je shodné.

Pokud ovladač nenajdeš, tak máš grafickou kartu tak starou, že ani AMD neměla potřebu takový problém řešit. V takovém případě zkus šetřit na upgrade počítače.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
quentos

„Jako bonus“ si svou otázku (včetně popisu) přečtěte na jeden nádech. Vzhledem k tomu, že v původní verzi nebyla jediná čárka, to pro vás asi nebude problém.

před 2919 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Počítače a internet