Avatar uživatele
anonym

Jak berou porodníci-muži křičící ženu při porodu?

Při porodu jsem zažila fakt peklo. I když jsem se za to styděla, prostě jsem musela křičet. Byl tam asi třicetiletý doktor a ten se na mě za to strašně nepříjemně tvářil a dával oči vsloup. Bylo mi hodně trapně a je mi i teď když na to vzpomínám. Asi jsem měla jít rodit někam do lesů, kde bych tím nikoho neobtěžovala. Tak mě napadá, jestli porodníci-muži neberou rodící ženy jako nějaké bláznivé hysterky

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? anonym, dudu, chudst, fcoop před 4638 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
chudst

Predstavte si, ze musite denne slyset zenske kriceni u porodu. Proste soucit s pacienty se casem vytrati. Stejne jako se vytrati chirurgovi, ktery vam zachazi se zlomenou rukou, jako by zlomena nebyla. A kdyz vam narovnava kosti v ruce rika, ze „to bude trosku neprijemne, at nevyvadim“. (No horsi bolest jsem v zivote nezazil a dokazu si predstavit, ze porod je jeste horsi.)

Stejne, jako si casem zvyknete i vy na neco, stejnetak si zvyknou doktori a berou to proste jinak, nez normalni clovek. Cest vyjimkam.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Špatná zkušenost,to věřím.Škoda,že si to nemůže vyzkoušet.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
dudu

Kdysi údajně mívali porodní bolesti muži. Ale poté, co častokráte bolestmi namísto manžela řval soused nebo blízký přítel rodiny, vyprosily si ženy u Pána, aby bolestmi trpěly ony. Někteří muži asi o této dodatečně získané výhodě nejsou informováni, jinak by porod prožívali s pochopením. Ženy však vědí svoje.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Lyn

Buďte nad věcí. Ten muž se s tím setkává den co den, ale nemá tušení, co žena prožívá při porodu, on to vidí pouze z druhé strany.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
tazatelka

Ten doktůrek je s prominutím blb. Myslet si může ledacos, ale jakožto profesionál si nemůže dovolit dělat ksichty. A už vůbec ne po někom, kdo má bolesti, o nichž on sám (doktor) nemá a nikdy nemůže mít ponětí. Ale myslím, že pohled na Vaše miminko Vám dokázal tuhle nepříjemnou zkušenost brzy zaplašit 🙂!
Každý doktor dobře ví, že co člověk, to jiná výše prahu bolesti, samozřejmě si on může myslet o rodící ženě, že je to rozfňukaná fiflena, ale nesmí to ani mrknutím oka dát najevo. Navíc rodící ženě by měl projevovat velkou dávku úcty.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Zdraví