Avatar uživatele
Zeliogn

Jak bych mohl zlepšit svojí tvorbu na YouTube? Např. jak střihat, jaké programy používat atd.?

Pokud by šlo, prosím ne moc odborně. Nejlépe na mobil.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 2159 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
orestez

Sony Vegas. Je to dostačující? Miluji právě amatérská videa na YouTube precizně bvyšperkované, tentok, rychlé strihy, zpomalování některých záběrů, vkládání hudby a rychlé umlčení, obrovská práce. I když, mám pochyby jestli vlastníci MAC používají Vegas.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
aliendrone

Ptáš se jak být větší profík (tedy odborník), ale aby to nebylo moc odborné? :o :D :D

Zdá se mi, že požadované zadání je OBTÍŽNÉ splnit. ;) :D

  1. Pořiď si DOBRÝ program na editaci, nejlépe placený. Spousta (profesionálních) se jich dělá i ve free verzi (ty pochopitelně mají všelijaká pro začátečníka téměř nepodstatná omezení). Abych byl konkrétnější, pořiď si takový, ke kterému je dostupný videotutorial (nejlépe na YT) Ideální by bylo kdyby tutáč byl v češtině, ale takový neznám. Také by to měl být program používaný (nejlépe někým koho znáš nebo alespoň mnoha uživateli, aby ti v případě potřeby někdo na případný dotaz na fóru odpověděl) Každopádně bych počítal s tím, že bude třeba angličtina. Abych jen obecně nežvanil, tak třeba toto: https://www.lwks­.com/

Jenže… NEJVÍC můžeš zlepšit svoji tvorbu tím, že ji budeš dělat zajímavou – podívej kolik virálních videí má doslova ubohou technickou kvalitu – a přesto mají miliony i více shlédnutí. Oproti dobře sestříhaným a technicky dokonalým hovadinám (a že někdy až kroutíš hlavou nad tím, že někomu stojí za to vytvářet takové s odpuštěním sračky!), které mají jen pár shlédnutí (zaslouženě!)

Takže technická stránka videa je fajn, ale bez autorské invence je úplně k ničemu. Tak asi tak! ;) :D :D

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek