Avatar uživatele
terezie.k

Android nebo iPhone? Co je lepší?

Dobrý den,
budu si pořizovat telefon, chci znát vaše názory popřípadně i zkušenosti s applem a s androidem.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Tw!st před 3451 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Banán88

rozhodne IOS.. Android je nestabilni..
Doplňuji:
jaara :

skoda, ze zde nemohu reagovat vice, ale opravdu by me zajimalo, v cem je IOS uzavreny :) ja s nim nemam nejmensi problem, ostatne uz jsem to zde rozebiral u jineho dotazu na iPhone.. Oproti Androidu, ktery neustale hlasil pady atp, neskutecne potize dlouha leta, a ted mam druhym rokem 4S a zatim (tuk tuk tuk) bez potizi.. Vlastne dnes lituji, ze jsem ho tak dlouho odmital..

Upravil/a: Banán88

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
jáára

Rozhodně Android

IOS je moc uzavřenej
Doplňuji:
2 banán.
taky jsem měl iP… 3GS asi rok.
nikdy sem neřekl, že iP je špatnej. je to skvělej výrobek.

Já se osobně rád hrabu v androidu i když už delší dobu žádnej nemám.
a že se to seká a padá? si nekupujte levný telefonky s MTK

Upravil/a: jáára

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Tw!st

Rozhodně apole, je s tím jednodušší práce, dá se na něm rychle vše nastavit, ná vše stabilní, a luxusní design, já jsem měl starý iPhone 4 vydržel mi dost dlouho, po několika letech jsem přešel na samsung galaxy s4 ( v té době byl sotva vydaný) a měl jsem ho asi týden a je to neuvěřitelné ale vrátil jsem se ke 4 roky starém iPhonu 4… Teď mám iPhone 5 a zatím spokojenost.. Můž vypracovávat eseje a projekty do školy v autobuse, stříhání videí je 2× rychlejší a pohodlnější v iMovie než na PC v moviemakeru, kdežto android nabízí např poznámkový blok :DDD … No ale je to taky samozdřejmě o tom co komu vyhovuje

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Mr. XYZ

Mám iPhone 5s, totální spokojenost i po roce

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Bobr1961

V dnešní době je lepší android.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Celav

Tahle otázka je jako ptát se jestli je lepší tatarka nebo kečup. Tím že se zeptáte co je lepší akorát vyvoláte flame. Lepší by bylo se zeptat takhle. Chci mobil na XY, budu na něm dělat přibližně XY, mám ráda barvu XY.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Fífa K.O.

s androidem jsem na prosro spokojenej a Samsung je víc chytrej na mobily však se musí nechat jestli chceš tablet tak iped taky rozhoduje velikost jakou chceš

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
terkaprihodo

Já si myslím, že to, že by byl Android nestabilní už dnes ani zdaleka tolik neplatí jako dřív. Nicméně je pravda,že svůj starý iPhone jsem měla dobré 4 roky a za tu dobu jsem ho musela restartovat dohromady jednou. Osobně jsem toho názoru, že i starší použité iphony, viz https://www.jab­kolevne.cz/ip­hone/ se v dnešní době stále vyplatí, protože velká část z nich stále dostává aktualizace. O Androidu to samé říct nelze.

Nový příspěvek