Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak být neviditelný na Wifi síti?

Zdraviim :) prosímvás někdo..potřebuju helpnout ;) na firmě máme wifinu ( zabezp. WEP) a vždy, když se dozvím heslo, tak po nejake dobe NET nejde.Externí IT technik co máme mě tam asi nějak zmerčí a heslo změní na povel šéfové!
Tže bych potřeboval doporučit nějakej prográmek bo nějakou vychytávku aby mě na tý síti ani v routeru neviděl ;)že sem tam vůbec kdy byl ;) Nevím stli stačí soft na skrytí IP adresy.Jestli ano, prosím nějaký doporučte... Předem všem dík za snaživost s vyřešením mýho problému ;)

Předmět Autor Datum
Administrator routeru vzdy moze vidiet ze si napojeny na router. Stejne ako ked sa vlames ku mne dom…
MM.. 01.03.2011 20:04
MM..
Aha.. :( a to sem myslel, že to jde ;) tak díkes za objasnění ;) poslední
mc-ika 01.03.2011 20:16
mc-ika
Pracuj a nedělej blbosti. "skrýt IP adresu", tak jak si to ty představuješ, nelze.
touchwood 01.03.2011 20:05
touchwood
Kdyby ten IT technik chtěl, tak ti zamezí přístup blokováním MAC adresy a ne neustálou změnou hesla…
Niko Bellic 01.03.2011 20:11
Niko Bellic

Administrator routeru vzdy moze vidiet ze si napojeny na router. Stejne ako ked sa vlames ku mne domov tak to budem vidiet. Neexistuje nic co ti umozni vlamat sa ku mne domov bez toho aby som to videl :) A ked nieco take vymyslis tak dostanes minimalne 2 nobelove ceny :)

P.S. inac pravidelna zmena hesla moze byt normalna prax vo firme, a nemusi to mat vobec nic spolocne s tebou. Ale sa mi zda dost srandovne ze toto robia u WEP sifrovania (ktore sa da so spravnymi nastrojmi prelomit za chvilu). Navody tu nedostanes, viz pravidla. A ked chces vediet viac o prelamovani WEP tak viz www.google.com

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru