Avatar uživatele
Čavera

Android v SE Xperia X8

Ahoj, zvažuji koupi telefonu SE Xperia X8. Ptala jsem se po něm v prodejně T-mobilu, slečna v prodejně se mě snažila přesvědčit, abych si u nich zakoupila také výhodný balíček s internetem, jelikož je u Androidu velmi důležitý. Android si prý sám z internetu stahuje aktualizace a bez jejich výhodného internetu, se prý nedoplatím. Stahuje opravdu Android aktualizace tak často, že se nedoplatím? Příjde mi zbytečné platit jim za internet, když mobil má připojení k Wi-Fi a doma se přes Wi-Fi můžu kdykoli připojit. Děkuji za radu :)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4626 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Mucillinka

No jóóóó, zase se snaží na lidech vydělat. Nechápu, proč kupovat intenret do mobilu, když to jde gratis přes Wi-Fi. Potřebují vydělat, tak to bude. Já se setkala s tím samým. Internet v mobilu nemám, jen Wi-Fi a mobil šlape. A radši jsem si ještě zablokovala využití internetu přes operátora, jistota je jistota. O internetu v mobilu nestojím, krásně se dostanete do mínusu a kdo ty nehorázné částky má platit. Taky se mi jednou stalo, že jsem odmítla od operátora nabídku na super výhodný balíček a během jednoho dne jsem se dostala do –400 Kč, když jsem tam volala, co to má znamenat, bylo mi oznámeno, že prý jsem byla připojená na internetu, což byla blbost, protože jsem internet zaplý neměla. Já internet v mobilu nevyužívala (teď čistě přes Wi-Fi), protože mám net na počítači. Prostě samý výhody a je to na dvě věci..

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Nanoon

Sám jsem majitel Androidu, takže to napíšu takhle:

Internet v mobilu je suprová věc, sám jsem o něm uvažoval, je tu však jedno velké ALE.
V našich drahých končinách se internet šeredně nevyplatí, za velké peníze málo srandy, dostanete k dispozici málo dat. Žalostně málo.
Je pravda, že aplikace z Marketu se často aktualizují, pokud je ale doma wifi, není co řešit, s datovými balíčky od T-Mobile by se člověk nedoplatil. Jinak doporučuji si u operátora nechat permanentně zablokovat internetové připojení, pro jistotu.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

pro android je internet důležitý, uvažujte – více než 200 tisíc aplikací a her a všechny jsou ke stažení z internetového android marketu … android market v mobilu bez internetu nefunguje protože nemá JAK stahovat …

zrovna tak bez internetu nebude fungovat gmail, facebook, icq, skype a dalsi aplikace …

přesto ale nemusíte si kupovat drahá data u operátora, jsou tu totiž levnější možnosti. S android telefonem si do bytu pořiďte bezdrátové WiFi připojení k domácímu internetu, to vám zajistí za pár set korun (jednorázový poplatek, nikoliv měsíční) váš poskytovatel internetového připojení. WiFi připojení najdete i v mnoha kavárnách, restauracích, na nádražích ve žlutých vlacích, v autobusech dálkové přepravy WiFi internet možná najdete i ve své práci, v takovém případě internet od operátora opravdu nepotřebujete.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek