Avatar uživatele
autacek

Jak dlouho by měl člověk střádat staré věci v domnění, že se mu jistě budou ještě někdy hodit?

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? zjentek, nyjono před 2449 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
reika

Tak dlouho, dokud ti v bytě umožní volný pohyb 🙂 Teď vážně, sama mám problém vyhodit starou, fungující věc, i když ji už nepotřebuji. Nejraději ji dám do kontejneru pro charitu – a mám dobrý pocit, že ještě někomu poslouží…

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
saboo

Já většinou moc neskladuju. Když už něco nepotřebuju, nebo si koupím nový a lepší, tak to jde na Aukro. To ale jen v případě, že to má větší cenu než 200. Za míň nejsem ochoten balit balík a jít na poštu.

Když je to levnější než 200 dávám to na nevyhazujto.cz Lidi se o to skoro perou. Sami si pro to přijedou a ještě dostaneš třeba čokoládu. Ty lidi co si to vemou jsou vždycky moc rádi a zatím to byl vždycky moc příjemný zážitek.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
dejavu

Můj děda razil heslo, že se to má vyhodit rovnou a nedělat si z bytu skladiště a užívat ho, protože až to budeš potřebovat, buď si nevzpomeneš, že to máš, kde to je, bude to k nepoužití nebo to se dávno bude vyrábět jiné. Měla jsem jeho teorii za dost radikální, ale čím jsem starší, tím mu dávám víc za pravdu.

Upravil/a: dejavu

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
pizlicka

Neskladovat.jak s tím jednou začneš,zjistíž,že se to časem hodí vždy.i za 20 let.pak premyslet,co je vyhodnější-koupit věc znovu,nebo 20 let sklaovat kvůli pár korunám?

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek