Avatar uživatele
samicek333

Jak dlouho nemusím mít náušnice, aby mi nezarostly dírky v uších?

Doplňuji:
iceT: no právě že moje sestra je asi na týden, možná dva sundala a už má problém je nandat, protože jí ty dírky zarůstaj a já si je sundala včera, tak abych si je ještě za týden mohla nandat…

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? juie, iceT, Michal Kole, Deli, WeeBear, Adula.57 před 4500 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
iceT

Nechala jsem si n8ušnice nastřelit asi ve dvaceti letech,nosila jsem je nějakou dobu,aby dírky zůstaly a pak jsem je sundala.Nenosím náušnice hodně dlouho a dírky pořád jsou…

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
WeeBear

První dírky mám od narození a do dvanácti let jsem nosila nastálo stříbrné náušnice. Poslední tři roky nosím bižuterní, každý den jiné, ale vím, že mi vydrží bez zarůstání asi tři měsíce.. Možná i déle, ale nemám to vyzkoušené.

Letos jsem si píchla druhé dírky (tzn. mám celkem čtyři), tam jsem to měla nejdéle asi čtyři dny bez náušnic a sice to nevypadalo, že by chtěly zarůstat, ale vím, že by zarostly celkem dost rychle..

Ono je to u každého individuální. Kamarádka měla v uších třetí dírku, po píchnutí už uzdravenou, zacelenou, tři dny tam náušnici neměla a už ji tam nedostala..

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
PatrycjaS

Nenosila jsem ve druhých dirkách v uchu náušnice rok a stejně jsem je tam nakonec prorvala. Sestra ať na to jde pomalu a stejně se ji podaří to protrhnout :) chce to chvilku času a trpělivosti. Uvidíš, že se vám to povede. GOOD LUCK.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Martin2011

Moje máma má zarostlé dírky v uších, doktorkaj í to ale raději nechce propíchnout a nechá to pro jistotu na specializovaném oddělení, asi musí na ušní / kožní.

Zdroj: www.trickoun.cz

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek