Avatar uživatele
Ella

Jak dlouho vydrží morčata sama doma?

Dobrý den. Prosím vás, kamarádka odjela na dovolenou a já se jí mám postarat o morčata. Bohužel dnes je neděle a jelikož bydlím 50 km od onoho bytu, tak spojení nic moc, dostanu se tam až tak dnes v jednu.
Nikdy sem morčata neměla, proto se ptám – včera ráno odjížděli a kamarádka jim samozřejmě krmení nasypala – nebude problém, že dostanou další krmení až dnes? Dřív to vážně nešlo se tam dostat.
Možná to zní pitomě, ale zeptat se musím.
Doplňuji:
děkuju všem za pomoc =)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: Ella

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? hanulka11 před 4785 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
kapka

Morčata mají správně jíst po menších dávkách a často, tedy několikrát denně. Stejně jako by se průběžně pásla ve volné přírodě. Ale myslím, že pro jednou se nic nestane. Pokud musí majitel morče opustit třeba na víkend, musí mu zajistit napáječku s dostatkem vody, takovou, kde si vodu nemůže ušpinit, závěsnou s kuličkovým pítkem.
A dát mu dost sena, nejlépe do tzv.jesliček, aby si v senu nedupalo a nezašpinilo ho. Pak by mělo být všechno v pořádku.
Myslím, že podle toho, jak to popisuješ, tohle morče zatím hlady neumírá, tak se zbytečně nestresuj. Dej mu tam pak ještě kus tvrdého chleba, bude si ho postupně okusovat, taky mu nějakou chvíli vydrží. Hlavně ať má tu vodu.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
hanulka11

To není problém, taky jsme měli morčátko,je pravda,že jsou nenažraný ,ale o to tě víc budou vítat a pískat, dej jim hlavně do napáječky čistou vodu.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
dědapetr

vůbec to nevadí proto že ukaždého domácího zvířete je dobrý jednodenní půst

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek