Avatar uživatele
PanNekdo

Jak dobýt jednu ženu? Jak postupovat?

Zdravím všechny lidičky,

mám menší problém a rád bych se zeptal zkušenějších a i nějaké názory sem tam taky rád přijmu.

Znám jednu bezvadnou ženskou, s kterou to tak nějak táhnu skoro 4 měsíce. Sice často nevidíme, protože je z daleka, ale ne zas tak daleko a má 5měsíční dítě. Schůzky, které jiskří, jsou bombastické a jsem rád za každou chvilku s ní. Problém v ní je ten, že moc semnou nekomunikuje, jen kdy se to hodí ji. Komunikujem pouze přes mobil, protože nemá net a je to s ní složitý, což mi bylo už řečeno od samého začátku, co jsem ji poznal. Poznali jsme se vlastně tak, že mě sama oslovila na ulici, což se taky jen tak nevidí.

No a občas mi reaguje na zprávy a telefony a občas zas ne, takže nevím, jak si to mám vyložit, zda má zájem. Nedávno semnou byla ochotna nekomunikovat i skoro 3 týdny, ale vždy, když nekomunikovala, mi to v zápětí při osobním setkání důkladně vysvětlila, proč neodepsala a tak. Já jsem toho názoru, že člověk si vždy najde čas na zprávu, ale aby neodepisovala den, dva, tři mi přijde absurdní. Nedávno jsme se pěkně rozepsali a plánujem jet do Prahy na předvánoční trhy, psala jak se těší a zda by moje mamča její dítko pohlídala, což mě taky překvapilo, protože ji skoro nezná a viděla ji jednou v životě. Také, když jsem je seznámil, tak mě překvapila ještě hláškou, co na ní mamča říká a tak. No abych neodbočoval, tak takový jsou plány, měli jsme se sejít teď ve čtvrtek a jelikož to padlo kvůli její mamce, která skončila v nemocnici, tak pomalu přestala už zase klasicky reagovat. Nekomnikuje pár dní.

Já to chápu, rodina a dítě jsou přednější a chápu její situaci, ale když jsem ji pak napsal, jak je na tom její mamka a tak, tak už nedokázala odepsat, už je to pár dní a nevím, co se děje. Normálně bych to tak asi neřešil, ale ona už i předtím měla takové manývry nepsat, tak já pak nevím, jestli to myslí vážně a nebo ne. Co vím, tak se občas někdy schází s bejvalým, prý kvůli malé a kvůli tomu, že ji občas půjčí to auto a tím si ji podle mě kupuje. Jinak jsem ji napsal sms, zda má vůbec ještě o mě zájem, pak jsem ji napsal, že mám o ně starost, co se děje a tak.. a od té doby už nic. Jak to vidíte vy?

Děkuji za názory..

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3812 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
iceT

Zvolil/a bych jinou variantu (můj názor v diskuzi)

Normálně to vidím tak,že tě jen normálně využívá,ozve se ti kdy se to hodí jí a to není dobrá cesta ke vztahu.
Takže bych ji nechala být a počkala až se zase sama ozve,ale závoreň bych chtěla vědět jak na tom jsem.Není čas ztrácet čas zbytečným čekáním na někoho,kdo za to nebo o to nestojí.Jistě,chá­pu,že za bývalým životem,pokud je v něm otec malého děcka nejde udělat tlustou čáru,ale je na čase taky začít znova.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Hamon

Zvolil/a bych jinou variantu (můj názor v diskuzi)

Doplňuji:
Podle popsaného chování dost dobře nechápu, co je na ní úžasného a už vůbec ne proč si myslíš, že o tebe má nějaký vážnější zájem. Vykašlal bych se na ni, ženských jsou mraky.

Upravil/a: Hamon

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Hlada

Zvolil/a bych jinou variantu (můj názor v diskuzi)

Doplňuji:
Jestli ti hučí tak, že jsi ztratil soudnost, podívej se na první díl Básníků. Myslím, že tam doporučovali froté ručník. Co jiného k tomu dodat?

Upravil/a: Hlada

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
cipango

Napsal/a bych konečnou sms, jestli ji za to stojím nebo ne

Doplňuji:
Myslím, že hlavní, co byste měl udělat je, že si to konečně ujasníte. Jestli vás tahá za fusekle, teď by se to mělo ukázat, no a jestli to myslí vážně… Hodně štěstí :)

Upravil/a: cipango

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
uccello

Napsal/a bych konečnou sms, jestli ji za to stojím nebo ne

Doplňuji:
Něco podobnýho jsem zažil taky a vím, jaký jsou to nervy. Už si hledej jinou do zálohy a téhle napiš, že až bude mít čas, tak ať se ti ozve. Vůbec se nesnaž a jen vyčkej, až se uráčí a pak si to s ní osobně natvrdo vyříkej a vůbec se neboj zeptat i na pro ni nepříjemné otázky. Neztrácej s ní zbytečně čas.

Upravil/a: uccello

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Korelice

Napsal/a bych konečnou sms, jestli ji za to stojím nebo ne

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Zvolil/a bych jinou variantu (můj názor v diskuzi)

Vůbec zde není možnost ta, že s podobnou situací se setkalo už pár strejdů. Ti chudí, kteří potřebují jistotu spolubydlící matky, vlastně získají lásku; Protože nemám peníze, pracuji, jsem zodpovědný a tím pádem může bydlet u mě, protože si navzájem věříme. Já věřím, že jde o čistou lásku, protože nic nemám. Ona věří, protože by o tebe nikdo kolo neopřel. Není také z otázky zřejmé jaké je výřečnosti, schopnosti komunikace a ovládání myšlení. Jaké jste povahy vy, co vám ze začátku imponuje. Její zájem atd. Ovšem ve vztahu jde také o matematiku, vy budete nosit domů 15 000, ona 7000. Ona teprve hledá koho usmlouvá. Prostředky na to má. Vy nemáte nic, jen penis. Vaše vámi vytvořené zázemí záhy zmizí, vyrojí se další problémy, jako že třeba budete odevzdávat celou mzdu. Některý víkend či měsíc budete hladem, protože ona platí 7000,– + školku 3000,–. A navíc, je lepší zůstat tatínkem svých dítek, než pouhým strejdem. Stlejdo, já si do tebe buchnu!

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek