Avatar uživatele
hubickova

Angličtina v mobilu

Když je napsáno,že v mobilu HTC Desire Z je Android v angličtině,co to znamená?Že tam třeba sms nenapíšu v češtině.A dá se nějak do tohohle telefonu nahrát čeština?A nebo – poradím si i s angličtinou­,z mobilu jen volám a sms.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3760 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
badisko

Je to stejne jako by jsi mela v pocitaci …Anglicky Windows ..

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Bedy

Ne, SMS můžete psát v jakém jazyce chcete, otázkou je, jestli tam je česká klávesnice na psaní diakritiky. Pokud píšete SMS bez diaktritiky, není problém.

Většinou ani není problém v telefonu nastavit češtinu, pokud je tam originální Android, tak by to jít mělo. Pokud tam je nějaká neoficiální verze (tzv.ROM), tak čeština možná nepůjde nastavit, protože tam prostě není. A když je to psané popisu, že je v angličtině, tak raději bych od toho dal ruce pryč. Takto by se am musela nahrát nějaká ROM co je v češtině, a to je práce pro zkušenou osobu.

Mimochodem, pokud chcete mobil na volání a psaní SMS, tak je zbytečné si kupovat takový mobil, Vám bohatě stačí mobil BEZ operačního systému (u některých telefonů se toto uvádí jako operační systém Asha nebo Series 40). Takové mobily se dají jako nové pořídit kolem 2 tisíc, použité klidně za tisícovku (a někdy ani ne – záleží na stavu, záruce a ve finále samotném prodejci).

Operační systém využijete tehdy, pokud s mobilem chcete často surfovat po internetu nebo používat náročnější aplikace či hrát náročnější hry.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
DEDYmanTV

SMS možeš písať aj v čínštine jazyk mobilu nato nemá žiaden vpliv a v nastaveniach telefonu je aj zmena jazyka takže by sa tam mal nachádzať CZ/SK jazyk.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek