Avatar uživatele
KamilaLukeso

Jak dát vědět o svém novém kadeřnictví?

Ahoj, chci si otevřít nové kadeřnictví. Co mám udělat pro to, aby se o mně lidé dozvěděli?

Zajímavá 0 před 2818 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Nejlepe použít místní prostředky pro reklamu. Regionální rozhlas a televize, pokud existují, reklamní plochy v okolí, letáčky s roznosem do jednotlivých domácností/zajistí pošta/ a podobně. Reklamou v okolí.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
yuko

Noviny, letacky, vizitky, pratele, Facebook, vlastni www stranky, registrace ve vyhledavacich., spoluprace s jinymi firmami atd.
Hlavni je byt vyborna kadernice, nejlepe poskytovat nejake nove sluzby a prvni spokojeni zakaznici to uz rozssiri mezi sve zname. Takze vizitky, letacky vzdy po ruce.

Upravil/a: yuko

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
liborkoudeli

Roznes letáčky po okolí, využij známých a informuj je o svých službách, nechej si udělat webovky (dnes už to stojí pár korun a nemusíš se o nic starat).
Pokud budeš dobrá, časem uspěješ.
Předpokládám, že administrativu jako živnosťák, finančák, sociálka a zdravotní pojišťovna vyřešenou máš.

Zdroj: http://www.spo­lehlivyweb.cz/

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Tw!st

Využij internet, nejlépe sociální sítě to jsou asi základní marketingové možnosti. Pokud se chceš do marketingu ponořit více, zkus vyjednat spolupráci s nějakým youtuberem, nejlépe kolem 100 tisíc odběratelů (méně by bylo málo efektivní a více by nemusel mít zájem o spolupráci) a nabídni mu třeba účes zdarma za cenu toho, že to ukáže a doporučí ve videu. Je to jednoduché, youtuber bude mít nový účet+obsah do videa, ty vlastně zaplatíš jen tu službu ten účes a budeš mít perfektní reklamu. (youtuber by měl točit vlogy apod a měl by být z tvého města. Jinak možností je mnoho.Základem ale je, aby tvé kadeřnictvní mělo facebookovou stránku a www stránky, nejlépe i instagram.

Upravil/a: Tw!st

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
pucipuci

Zikádo a metro. To, co je zadara, čtou lidé nejvíce.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
natasanatasa

Určitě bych začala třeba tím, že si necháte udělat nějaké internetové stránky nebo profil na facebooku. Myslím si ale, že velkou sílu by mohly mít třeba i nějaké letáky. Výroba letáků dnes není až tak nákladná záležitost. Co vím, tak se o to dokáží postarat třeba tady: https://www.e-abctiskarna.cz/tis­k/letak/

před 1615 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek