Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak funguje ESET AntiTheft?

Ahoj, zde (odstavec s nadpisem "Pokračovanie článku nižšie") mě překvapila věta a obrázek "V prípade straty alebo krádeže zariadenia stačí jednoducho v karte Status kliknúť na Môj počítač bol stratený. " To to jako myslí ve webovém rozhraní nebo jinak si nedokážu představit, jak by majitel zmáčknul to tlačítko, kdyby bylo notebook ukradnutý. Pokud by ovšem to tlačítko mohl zmáčknout, pak by notebook nebyl ukradnutý ...

[getfile.aspx]

Předmět Autor Datum
Ty jsi ten odkaz sám nečetl??: Funkcia Anti-Theft je dostupná ako súčasť balíkov Eset Smart Securit…
Karel04 18.01.2014 13:00
Karel04
Sakra on už je to o 2 věty dál!:-[
mnua.al 18.01.2014 13:21
mnua.al
Funkcia Anti-Theft je dostupná ako súčasť balíkov Eset Smart Security a Eset Mobile Security. Pre je…
karel 18.01.2014 13:02
karel
Taky se mi zdá,že někteří "vysokoškoláci" ještě neumí pochopit česky psaný text a uvažují nějak úpln… poslední
Karel04 18.01.2014 13:26
Karel04

Ty jsi ten odkaz sám nečetl??:

Funkcia Anti-Theft je dostupná ako súčasť balíkov Eset Smart Security a Eset Mobile Security. Pre jej aktiváciu je nutné vytvoriť si účet na špeciálnej stránke. Tento účet musíte ešte následne spojiť so zariadením, na ktorom máte nainštalovanú platnú licenciu Eset Smart Security. Všetky ostatné nastavenia už prebiehajú v okne prehliadača po prihlásení sa k účtu.

Funkcia Anti-Theft je dostupná ako súčasť balíkov Eset Smart Security a Eset Mobile Security. Pre jej aktiváciu je nutné vytvoriť si účet na špeciálnej stránke.

Ta firma přeceňuje uživatele, jak tak čtu ten dotaz. Na ten účet se má připojovat okradený a ne zloděj. Na světě existuje víc počítačů s připojením k netu, některý z nich se použije.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru