Avatar uživatele
anonym

Jak funguje monitor dechu?

Jak funguje monitor dechu? Jsem ve 40.týdnu těhotenství a uvažujeme o jeho koupi…

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5340 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Lencis

Spoustu lidí tvrdí že je to zbytečnost… no svým způsobem je, mnoho generací před námi se bez něj obešlo. Já ho měla a to i přes to, že moje dcera byla zdravé a donošené miminko. A jsem ráda že jsem ho měla a vřele ho doporučuji.

Laicky jde o takovou desku ktrá se vloží mezi desky postýlky a matraci (takže dítě neleží na tvrdém nebo tak), od desky vede šňůra do „krabičky“ kterou zavěsíte na postýlku nebo někam poblíž. Po zapnutí to funguje tak, že deská hlídá pravidelný pohyb. Senzor pohybu je velmi citlivý, takže opravdu i přes matraci snímá jemný dětský dech. Jakmile určitý interval nezaznamená žádný pohyb spustí alarm.

Já používala monitor ze zvyku až do doby kdy už malá začala „cestovat“ po postýlce a docházelo k falešným poplachům… A mohu opravdu říci, že zvláště na začátku jsem byla nesmírně za tuto vymoženost vděčná. Díky monitoru jsem v klidu a beze strachu usínala.

PS: Jen si člověk musí zvyknout na vypínání.. časem už jsem to dělala automaticky, ale ze začátku jsem párkrát vzbudila chudáka manžela když jsem malou vzala z postýlky na noční kojení a zapoměla alarm vypnout 😁

Přeji rychlý a bezproblémový porod 😉

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Rodina a vztahy