Avatar uživatele
anonym

Jak funguje nákup letenky online u Air France?

Obdržel jsem po pár dnech od nákupu letenky email k vyplnění osobních informací. Číslo pasu atp. → to chápu, jen mne trochu znepokojily 2 věci. Přiložený link v emailu mne odkázal na celou rezervaci – nebylo mi tedy jasné, co tam vyplnit. Inu přidal jsem zmíněné hoře. (pas)

"Complete your reservation file

Dear Mr Matej Andrle,
Thank you for choosing Air France for your trip to Cayenne. The authorities in your destination or connecting country require us to send specific information concerning all passengers before the flight's departure. Please verify that this information is correct and complete if necessary. Kindly be aware that the following information is required :

Personal information
Passport information"

Tuto část jsem tedy splnil? Pak se chci ujistit:

"30 hours before departure, you will automatically receive your boarding pass at the following e-mail address: ddd

To benefit from automatic check-in, you must communicate the personal regulatory information required by the immigration authorities in your destination country at least 48 hours before your flight’s departure in the “Regulations” section below.
After this deadline, you will no longer be able to receive your boarding pass automatically. In this case, you will need to check in online or at the airport, using a Self-Service Kiosk or at the check-in counter.

If you do not automatically receive your boarding pass before departure, you can collect it at a Self-Service Kiosk or a check-in desk before your flight's Check-In Deadline."

Znamená to, že si zkrátka mohu vyzvednout palubní lístek až na místě? (Popř. co to mám předat?) Fyzicky se na tamní letiště dostanu teprve až 11 hodin před odletem… Děkuji.

___

Nechci si letenku tisknout (již mám vytištěn první příchozí ticket) —> tedy na místě si ji vyzvednu a neměl by být problém, že? (Kdy po mně budou chtít očkovací průkaz?)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? johana 56 před 2971 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
cochee

Odpoveď byla označena jako užitečná

No ano, ten e-mail poukazoval na to, že musíš doplnit osobní data a informace týkající se pasu, což vyžadují imigrační úředníci na Cayenne. Já bych ten formulář pro jistotu vyplnil celý, i když jsi to už vyplňoval jednou.

V další části: na uvedené e-mailové adrese obdržíš letenku v čase 30 hodin před odletem. To se stane, pokud dodáš ony požadované informace nejpozději 48 hodin před odletem. Pokud tak učiníš později, letenka už ti nepřijde mailem, ale musíš si ji vyzvednout na letišti – buď u samoobslužného kiosku, nebo u odbavovací přepážky a sice nejpozději do času Check-In Deadline, to jest u Air France 15–90 minut (podle toho odkud kam letíš) před odletem. Takže pokud ti nepřijde ta letenka emailem, tak 11 hodin máš času velmi dost. Ve zdroji si můžeš zjistit, kolik u tebe dělá ta Check-In Deadline.

Po doplnění: asi ano, vyzvedneš si vytištěnou. O očkovacím průkazu vůbec nic nevím, navíc otázka je, jestli, pokud odlétáš ze zahraničí, ti uznají český očkovací průkaz. Já mám ještě bolševický a tam je vše psáno česky, tak nevím, jestli moderní očk. p. jsou vícejazyčné, jako třeba občanka nebo pas.

Zdroj: http://www.air­france.fr/FR/en/com­mon/guidevoya­geur/aeroport/en­registrement_hle­.htm

Upravil/a: cochee

2 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?gecco, anonym Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.



Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek